~~Zielonkawobłękitna Rudbekia napisał(a): M21W2 napisał(a): Piotrek osobiście uważam że ten temat powinien zostać zamknięty , Falco sam się przedstawił kim jest a jego zwolennicy ( klakierzy ) dostosowali swój poziom do niego . Miłego Weekendu .
Nie zamykać tematu. Kmiot głomb cały czas miał, ma i będzie miał problemy z bolecnautami i bolecnautkami. Po co zamykać, jak zaraz ktoś inny założy go ponownie?
Zmieniam zdanie zgadzam się z Twoją opinią . Jakiś głom- ,b atakował mnie opierając się na plotkach . Jestem gotów na zdementowanie plotek na mój temat . Przykre że kłamstwa opowiada szanowany przedstawiciel z zawodu budowlaniec.
Dopisane 08.12.2019r. o godz. 17:36:
~~Konopna Acidantera napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Konopna Acidantera napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Pomarańczowobrązowy Barwinek napisał(a): M21W2 napisał(a): Piotrek osobiście uważam że ten temat powinien zostać zamknięty , Falco sam się przedstawił kim jest a jego zwolennicy ( klakierzy ) dostosowali swój poziom do niego . Miłego Weekendu .
Ty jak zwykle prawy i sprawiedliwy ,pochwal się co u Ciebie ,jak tam rodzina ,poznaje ?
Nie cierpię tej waszej katolickiej obłudy .
Jeżeli chcesz podyskutować o mojej rodzinie , nie oczekuj odpowiedzi a spotkaj się ze mną osobiście w obecności tych których znasz , pomimo że wiem że braknie Tobie odwagi i nie przyjmiesz zaproszenia podaje nr .telefonu - 696207676 . Ja nie cierpię anonimowych plotkarzy . Publicznie wystaw ocenę kierowcy jeżdżącemu pod
wpływem i człowiekowi który zganił takiego kierowcę .
Zaprosisz brata Zbyszka czy braknie ci odwagi .
Mało tego jak podałeś imię Zbyszka do bardzo się ucieszyłem , ja od dawna
zapraszam jego na rozmowę , nawet zaproponowałem duże spotkanie w gronie braci
i siostry jak komuś brak odwagi zmierzyć się z prawdą to właśnie jemu . Masz TY i
Zbyszek publiczne zaproszenie na kawę i rozmowę , spróbuj go namówić może Tobie się uda .
Nie chciał bym występować w roli świadka jak doszło by do mordobicia .
Nigdy nie uderzyłbym mojego brata z Twojego komentarza wnioskuję że dobrze znasz Zbyszka .