M21W2 napisał(a): W związku z atakiem na moją osobę jestem gotów poddać się ocenie mojej osoby przez bolec- nautów . Ostrzegam głoszącego kłamstwa na mój temat że będę pisał prawdę i tylko prawdę .
DP napisał(a): do czego jest to panu potrzebne?W bardzo wielu polskich rodzinach dzieją się dramaty w czterech ścianach , ukrywanie ich w wielu wypadkach kończy się dramatami . Czas skończyć z ich ukrywaniem .
M21W2 napisał(a):DP napisał(a): do czego jest to panu potrzebne?W bardzo wielu polskich rodzinach dzieją się dramaty w czterech ścianach , ukrywanie ich w wielu wypadkach kończy się dramatami . Czas skończyć z ich ukrywaniem .
fobiak napisał(a):Po raz pierwszy zgadzam się z Tobą : - Stary ,naiwny , nie byłem i nie jestem politykiem a prawda boli tylko oszczerców .M21W2 napisał(a): W związku z atakiem na moją osobę jestem gotów poddać się ocenie mojej osoby przez bolec- nautów . Ostrzegam głoszącego kłamstwa na mój temat że będę pisał prawdę i tylko prawdę .
nie wolno tutaj pisac prawdy bo mozesz kogos urazic, to nie jest twoje prywatne podworko. media podaja tylko 10% informacji reszta to propaganda i klamstwa i tak mozesz tylko postepowac bo prawda daleko nie zajedziesz. jako polityk powinienes sie juz dawno nauczyc tego, ze politycy nie moga mowic prawdy czyli ciebie te 10% nie obowiazuje. stary a gloopi, ech.. ide gary pozmywac
DP napisał(a):Mylisz się i to bardzo , ja chłoporobotnik nie potrzebuję rozgłosu tylko prawdy , nie ma dla mnie znaczenia czy oszczercą jest członek mojej rodziny czy plotkarz.M21W2 napisał(a):DP napisał(a): do czego jest to panu potrzebne?W bardzo wielu polskich rodzinach dzieją się dramaty w czterech ścianach , ukrywanie ich w wielu wypadkach kończy się dramatami . Czas skończyć z ich ukrywaniem .
pisze pan o swojej rodzinie.
rozgłos to ....Frajda
M21W2 napisał(a):fobiak napisał(a):Po raz pierwszy zgadzam się z Tobą : - Stary ,naiwny , nie byłem i nie jestem politykiem a prawda boli tylko oszczerców .M21W2 napisał(a): W związku z atakiem na moją osobę jestem gotów poddać się ocenie mojej osoby przez bolec- nautów . Ostrzegam głoszącego kłamstwa na mój temat że będę pisał prawdę i tylko prawdę .
nie wolno tutaj pisac prawdy bo mozesz kogos urazic, to nie jest twoje prywatne podworko. media podaja tylko 10% informacji reszta to propaganda i klamstwa i tak mozesz tylko postepowac bo prawda daleko nie zajedziesz. jako polityk powinienes sie juz dawno nauczyc tego, ze politycy nie moga mowic prawdy czyli ciebie te 10% nie obowiazuje. stary a gloopi, ech.. ide gary pozmywac
DP napisał(a): Nie mylę się a wolałabym .Dopisane 08.12.2019r. o godz. 18:37:każdy przyzwoity człowiek szuka rozwiązania problemu we własnej rodzinie a nie na publicznym forum.