Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

4244
#judi2 nieaktywny
28 października 2013r. o 15:23
Ktoś robił może u dr.Kocińskiej w stomadencie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~`pacjent niezalogowany
28 października 2013r. o 17:50
~ napisał(a): mam problemy ze szczęką a konkretnie to dzięki pewnej dentystce z Bolesławca z ulicy Jarzębinowej chyba zwichrowały mi się zawiasy, bo tak mi próbowała rozewrzeć japę, aby się dostać do zęba mądrości że poczułam straszny ból i nie mogłam zamknąć ust przez dłuższą chwilę. Od tamtej pory szczęka zamyka mi się jakby zygzakiem nierówno. Innym razem wcześniej ta pani tak się zagadała ze swoją asystentką, że pojechała mi wiertłem po dziąśle i po policzku aż krew mi poleciała, nie poczułam bo było znieczulenie, dopiero potem w domu zobaczyłam i poczułam co narobiła. Nie wiem co mnie pokusiło żeby iść do niej jeszcze raz, teraz mam zwichniętą szczękę i nie wiem do kogo z tym pójść bo nikt nie wie, może ktoś z Was słyszał czy ktoś leczy takie przypadki?

Jesli chodzi o sprawy chirurgiczne to tylko Kowalski
2809
#mimi nieaktywny
28 października 2013r. o 19:26
~ napisał(a): mam problemy ze szczęką a konkretnie to dzięki pewnej dentystce z Bolesławca z ulicy Jarzębinowej chyba zwichrowały mi się zawiasy, bo tak mi próbowała rozewrzeć japę, aby się dostać do zęba mądrości że poczułam straszny ból i nie mogłam zamknąć ust przez dłuższą chwilę. Od tamtej pory szczęka zamyka mi się jakby zygzakiem nierówno. Innym razem wcześniej ta pani tak się zagadała ze swoją asystentką, że pojechała mi wiertłem po dziąśle i po policzku aż krew mi poleciała, nie poczułam bo było znieczulenie, dopiero potem w domu zobaczyłam i poczułam co narobiła. Nie wiem co mnie pokusiło żeby iść do niej jeszcze raz, teraz mam zwichniętą szczękę i nie wiem do kogo z tym pójść bo nikt nie wie, może ktoś z Was słyszał czy ktoś leczy takie przypadki?

http://www.dentystaprovita.pl/leczenie.html

Może tu ci pomogą.
~ niezalogowany
29 października 2013r. o 0:16
bardzo dziękuję, nie wiedziałam że jest coś takiego w Bolesławcu, na pewno się umówię :)
~ niezalogowany
29 października 2013r. o 18:38
~Stachu napisał(a): A ile kosztuje usuwanie kamienia, bo w stomadencie cos 160zł.
Czy u innych jest taniej?
Usuwanie kamienia raz na rok,jest bezpłatne,oczywiście jeśli lekarz leczy na kasę chorych.Ja co roku usuwam bezpłatnie kamień u stomatologa przy ul. Mazowieckiej
116
#moderator nieaktywny
31 października 2013r. o 22:52
Gilbertt napisał(a): polecicie mi dobrego dentyste co bez boleśnie robi zęba? :P
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 12:50
a jest ktos w bolcu kto regenruje zeby nowa technologia????
~bolący ząb niezalogowany
1 listopada 2013r. o 13:00
A orientuje się ktoś, czy jakiś dentysta jutro przyjmuje ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza