~zebpwa napisał(a): polecam dra Igora Kowalczyka ze sTOMEDU na ul.Lesnej.Lekarz jest bardzo dokladny,nie ma na co narzekac,mimo ze od niedawna tam leczy juz zasluzyl na moja sympatie!
POLECAM PANA IGORA!!!!!
~ja napisał(a):~ja napisał(a): tylko nie ta pani - odradzam!
plomby, ktore mi zalozyla to okropienstwo!
zaluje, ze dalam sie namowic...
mialam na mysli Fedyszyn
~ napisał(a):~Ania napisał(a): Tylko dr Czernek-Leszczyńska czy dla dzieci czy dla osoby dorosłej.
GDZIE PRZYJMUJE? na kade chorych czy prywatnie? ile sie placi u niej za kanalowe leczenie
~ napisał(a): Znalezienie dentysty w Bolesławcu w sobotę graniczy z cudem!!!!! To jest absurd zeby w tak dużym mieście nikt nie pełnił dyżuru.najlepsze jest to ze stomadent ma na swojej stronie ze dentysta jest ale na pytanie czemu pisze ze jest a nie ma pani w recepcji odpowiada:bo czasem jest haha masakra!!!!!! Przecież bol zeba nie wybiera ;(
~ napisał(a): Znalezienie dentysty w Bolesławcu w sobotę graniczy z cudem!!!!! To jest absurd zeby w tak dużym mieście nikt nie pełnił dyżuru.najlepsze jest to ze stomadent ma na swojej stronie ze dentysta jest ale na pytanie czemu pisze ze jest a nie ma pani w recepcji odpowiada:bo czasem jest haha masakra!!!!!! Przecież bol zeba nie wybiera ;(