~Michał napisał(a): A ja polecam dr Babijczuka - usuwałem ostatnio ósemkę dolną - 150 zł i trwało to może 10 minut - całkowicie bezboleśnie.
~kasia napisał(a): ja tez sie chetnie dowiem po ile w boleslawcu zaloze licowki kompozytowe wie ktos moze?? o porcelanowe nie pytam po to ok 1000zl za zeba
~Michał napisał(a): A ja polecam dr Babijczuka - usuwałem ostatnio ósemkę dolną - 150 zł i trwało to może 10 minut - całkowicie bezboleśnie.
~ napisał(a):a na duzo zabkow zakladalas licowki bardzo chetnie sie dowiem bo planuje zrobic sobie a nie wiedzialam ile pieniedzy nazbierac czy na dolne tez trzeba zakladac zeby sie kolor nie roznil a i czy czyszczenie itd tez ona wykonuje przed zalozeniem . Bede wdzieczna za odpowiedz :*~kasia napisał(a): ja tez sie chetnie dowiem po ile w boleslawcu zaloze licowki kompozytowe wie ktos moze?? o porcelanowe nie pytam po to ok 1000zl za zeba
Licówki kompozytowe robiłam ostatnio u dr. Strzeleckiej na Opitza. 150 zł za zęba. Muszę przyznać, że bardzo zadowolona jestem. Ta pani jest bardzo dokładna. Fakt, że długo to wszystko trwało, bo Pani chciała, żeby wszystko wyszło idealnie, ale przynajmniej efekt jest zadowalający.
~mmmmm napisał(a): dr wiktor w stomadencie to jest gośc bez ściemniania i naciągania, bezbolesnie profesjonalnie polecam a kolejka do niego dłuuuuga :)
~Ania napisał(a): Tylko dr Czernek-Leszczyńska czy dla dzieci czy dla osoby dorosłej.