Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~Monika niezalogowany
5 lutego 2014r. o 22:24
Ja robiłam ostatnio u niego mostek porcelanowy i wyszło super - nie widać że mam sztuczne zęby, wyglądają jak naturalne :-)

~Michał napisał(a): A ja polecam dr Babijczuka - usuwałem ostatnio ósemkę dolną - 150 zł i trwało to może 10 minut - całkowicie bezboleśnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 lutego 2014r. o 22:37
~kasia napisał(a): ja tez sie chetnie dowiem po ile w boleslawcu zaloze licowki kompozytowe wie ktos moze?? o porcelanowe nie pytam po to ok 1000zl za zeba

Licówki kompozytowe robiłam ostatnio u dr. Strzeleckiej na Opitza. 150 zł za zęba. Muszę przyznać, że bardzo zadowolona jestem. Ta pani jest bardzo dokładna. Fakt, że długo to wszystko trwało, bo Pani chciała, żeby wszystko wyszło idealnie, ale przynajmniej efekt jest zadowalający.
~zula999 niezalogowany
6 lutego 2014r. o 7:12
~Michał napisał(a): A ja polecam dr Babijczuka - usuwałem ostatnio ósemkę dolną - 150 zł i trwało to może 10 minut - całkowicie bezboleśnie.

Ja również polecam dr Babijczuka :)Też rwałam zęba,była to szóstka,nic nie bolało,trwało bardzo krótko i zapłaciłam 50zł
~kasia niezalogowany
6 lutego 2014r. o 9:39
~ napisał(a):
~kasia napisał(a): ja tez sie chetnie dowiem po ile w boleslawcu zaloze licowki kompozytowe wie ktos moze?? o porcelanowe nie pytam po to ok 1000zl za zeba

Licówki kompozytowe robiłam ostatnio u dr. Strzeleckiej na Opitza. 150 zł za zęba. Muszę przyznać, że bardzo zadowolona jestem. Ta pani jest bardzo dokładna. Fakt, że długo to wszystko trwało, bo Pani chciała, żeby wszystko wyszło idealnie, ale przynajmniej efekt jest zadowalający.
a na duzo zabkow zakladalas licowki bardzo chetnie sie dowiem bo planuje zrobic sobie a nie wiedzialam ile pieniedzy nazbierac czy na dolne tez trzeba zakladac zeby sie kolor nie roznil a i czy czyszczenie itd tez ona wykonuje przed zalozeniem . Bede wdzieczna za odpowiedz :*
~ niezalogowany
6 lutego 2014r. o 10:02
a co sądzicie o W. Obleszczuk ze Staszica?? Koleżanka poleciła mi ją dla dzieci ale wolałaby poznac więcej opinii. Może ktoś z Was ma jakieś doświadcenia z tą Panią??
~Papuga niezalogowany
6 lutego 2014r. o 15:08
~mmmmm napisał(a): dr wiktor w stomadencie to jest gośc bez ściemniania i naciągania, bezbolesnie profesjonalnie polecam a kolejka do niego dłuuuuga :)

I wszystko na temat :)
~kasia niezalogowany
6 lutego 2014r. o 15:13
ponawiam pytanie o licowki u dr. strzeleckiej ;)
~ niezalogowany
6 lutego 2014r. o 16:00
~Ania napisał(a): Tylko dr Czernek-Leszczyńska czy dla dzieci czy dla osoby dorosłej.

GDZIE PRZYJMUJE? na kade chorych czy prywatnie? ile sie placi u niej za kanalowe leczenie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza