Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~abc niezalogowany
19 marca 2014r. o 11:39
Zęby leczę u Pani Anety już od dobrych kilku lat i poza plombowaniem i wyrywaniem robiłam tam m.in koronkę i jestem zadowolona w 100 % - ceny też przystępne - ja polecam (zaznaczę, że rodziną nie jesteśmy gdyby ktoś myślał, że ta wypowiedź to jakiś "pic na wodę")
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ewa niezalogowany
7 kwietnia 2014r. o 15:57
dziewczyny pisalyscie o licowka u dr strzeleckiej mozecie napisac ile u niej kosztuje zalozenie takich licowek i jak to wyglada pozniej po jakims czasie . Bede wdzieczna za odpowiedz bo wlasnie szukam dobrego stomatologa zeby zalozyc i boje sie ze cos spierniczy..
~ niezalogowany
7 kwietnia 2014r. o 18:03
Idź do doktora Durynka( starszego),ja dostałam gwarancję na licówkę na ok.2lata a noszę ją już blisko 15 lat. :)
~ewa niezalogowany
7 kwietnia 2014r. o 23:04
a jakie zakladalas kompozyty jak sie trzymaja? nie stracily koloru czy nie bralas zbyt bialych mozesz mi powiedziec cos wiecej
~pl niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 10:23
a kto z Państwa chodzi do stomatolog w Tomaszowie Bolesławieckim:Jolanta Kinach? Jakieś opinie, czy polecacie dla dzieci?
~ja niezalogowany
15 kwietnia 2014r. o 9:37
a dr Grabowska - Żądło?
9127
#malvina55 nieaktywny
15 kwietnia 2014r. o 17:19
kto robi najmniej bolesnie kanalowe i jaka jest cena? ile kosztuje u dr Durynka?
~ niezalogowany
15 kwietnia 2014r. o 21:41
gdzie w stawiają implanty i jaka cena jest? Czy w Medent oferują taką usługę?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza