~ napisał(a): W ustach a nie w "buzi",nie ma takiego słowa ,ile ty masz lat ,może 3? Dorośli ludzie nie używają takich głupich zdrobnień i bełkotów jak "buzia" zamiast usta,"bozia " zamiast Bóg, "buba" albo "kukuniu" zamiast skaleczenie,"papu" zamiast jedzenie,nawet wkurza jak mówią "zarobiłam dużo pieniążków" zamiast pieniędzy.Zamiast pośladków pewnie masz "pupkę".Masakra. :D :P
~ napisał(a):~ napisał(a): W ustach a nie w "buzi",nie ma takiego słowa ,ile ty masz lat ,może 3? Dorośli ludzie nie używają takich głupich zdrobnień i bełkotów jak "buzia" zamiast usta,"bozia " zamiast Bóg, "buba" albo "kukuniu" zamiast skaleczenie,"papu" zamiast jedzenie,nawet wkurza jak mówią "zarobiłam dużo pieniążków" zamiast pieniędzy.Zamiast pośladków pewnie masz "pupkę".Masakra. :D :P
ej nie fizoluj.Może jeszcze ma być w jamie ustnej?A może w mordzie?Myślę,że każdy zrozumiał ten post,a że Ty masz problem z jego rozszyfrowaniem to raczej z Tobą jest coś nie tak.Zarób trochę pieniążków,przejdź się do doktorka,bo może masz kukuniu w główce.Pewnie Ci się teraz buzia szeroko otworzyła,uważaj żeby Ci papu nie wyleciało :D
~piotr napisał(a): Babijczuk jest przereklamowany chodzilem do niego 2lata i zaczelo sie sypac . Plomby robi niedopracowane zle opilowany zab ostatnio jedynki mi skleil razem przez co zaczely pekac i wdala sie na nwo prochnica. Jedynie znieczulenie ma dobre i nic pozatym po czyszczeniu z kamienia musialem sie wybrac jeszcze raz do kogos innego. Kiedys fajnie robil zeby i byl najlepszy teraz zaczelo sie robienie n iliosc a nie na jakos a szkodza szkoda
~piotr napisał(a): Babijczuk jest przereklamowany chodzilem do niego 2lata i zaczelo sie sypac . Plomby robi niedopracowane zle opilowany zab ostatnio jedynki mi skleil razem przez co zaczely pekac i wdala sie na nwo prochnica. Jedynie znieczulenie ma dobre i nic pozatym po czyszczeniu z kamienia musialem sie wybrac jeszcze raz do kogos innego. Kiedys fajnie robil zeby i byl najlepszy teraz zaczelo sie robienie n iliosc a nie na jakos a szkodza szkoda