~~Dyniowa Trytoma napisał(a): Z tego co podają media wynika ,że 90 procent Polaków to geje i lesbijki.
~~Rubinowa Nemezja napisał(a):~~Dyniowa Trytoma napisał(a): Z tego co podają media wynika ,że 90 procent Polaków to geje i lesbijki.
Ja słyszałem, że nawet 129%! Tak wynika z seriali. I cały czas rośnie!
Zastosowana autokorekta
~~Dyniowa Gipsówka napisał(a): Jak zwykle są rozsiewane wyssane z palca fakty. Nie przyjęto uchwały "anty-LGBT" tylko przyjęto Samorządową Kartę Praw Rodziny. Ot różnica.
Generalnie to twórcom "mapy nienawiści" niedługo się zrobi bardzo ciepło koło pewnej części ciała, bo samorządy umieszczone na powyższej mapie niedługo założą pozew zbiorowy.
Aktywiści ze środowisk LGBT sami nakręcają spiralę hejtu. Udowodniono w niektórych przypadkach, że tabliczki "strefa wolna od LGBT" były umieszczane przez aktywistów LGBT, aby zrobić z tego rzekomą aferę.
Próbuje się przepchnąć kontrowersyjne metody edukacji seksualnej w szkołach. Chcecie, by już 12-letnie dziecko mogło wyrazić zgodę na uprawianie seksu? Bo ja nie. Skoro ktoś jest gejem, lesbijką czy transem, niech sobie będzie, mi to nie przeszkadza. Ale niech zachowa umiar i nie obnosi się z tym na prawo i lewo, a co gorsze niech nie kwestionuje prawa do posiadania dzieci! Zgodnie z naturą ze związku homoseksualnego potomstwa nie będzie i koniec!
Obyśmy tylko nie doczekali czasów, gdzie dzieci będą odbierane rodzinom z byle powodu, jak to ma miejsce np. w Norwegii. W zeszłym roku polska rodzina uciekała przed norweskim Bavernetem, bo podczas wizyty u lekarza stwierdzono początki próchnicy...