~~Sepiowy Rozmaryn napisał(a):~~Ciemnoturkusowy Szafirek napisał(a): Ktoś z mądrych wyjaśni mi głupiemu co takiego dyskryminującego jest w tej Karcie Rodzin ??
No jak to co? Ośmielili się napisać, że normalna rodzina to taka, gdzie jest tatuś, mamusia i dzieci. To pewnie taka, gdzie jest dwóch tatusiów to jakaś nienormalna.
No jak oni mieli czelność!! :D
~~Ciemnoturkusowa Goryczka napisał(a):~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):~Ceglasty Głóg napisał(a): A wedlug mnie jest to raczej choroba psychiczna, zaburzenie w mózgu bo nie tak pan Bóg nas stworzył, nie do takich celów.
Józef nie był ojcem Jezusa, więc kim był?
Mężem Marii i ojcem Jezusa. Czego tu nie rozumiesz?
~~Brązowozłota Facelia napisał(a):~~Ciemnoturkusowa Goryczka napisał(a):~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):~Ceglasty Głóg napisał(a): A wedlug mnie jest to raczej choroba psychiczna, zaburzenie w mózgu bo nie tak pan Bóg nas stworzył, nie do takich celów.
Józef nie był ojcem Jezusa, więc kim był?
Mężem Marii i ojcem Jezusa. Czego tu nie rozumiesz?
Chyba, żartujesz że Józef był ojcem Jezusa. Idź do biblii.
~~Grynszpanowa Tawułka napisał(a): TO NIE MAPA NIENAWIŚCI,TYLKO MAPA NORMALNOŚCI,A LUDKOWIE,KTÓRZY TAK NAZWALI DANE MIEJSCA I OBSZARY,SAMI SIEJĄ NIEPOKÓJ I NIENAWIŚĆ,NIE MA ZGODY NA ZNIEWAŻANIE SYMBOLI RELIGIJNYCH I OBRAZĘ UCZUĆ I ŚWIATOPOGLĄDU PRZEZ OSOBY LGBT