Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Z Olgą Tokarczuk i Noblem w Centrum Wiedzy
~~Złocistoruda Lewizja niezalogowany
13 grudnia 2019r. o 22:03
~~Malinowoczerwona Czereśnia napisał(a): napiszę ci tak ...
nie ze wszystkim co napisałeś się zgadzam ..np. kwestia Dylana ...Szymborska- nie czytałem i nie czytam ...
reszta plus -minus zgodna z tym co myślę ale jako że wiesz -''lewak'' jestem ;) to teraz wolę ''szkiełko'' od pisania na forum które i tak za godzinę ,jutro ,za miesiąc czy rok będzie takie same...;)

to po kiego wuja jeszcze i tu szczekasz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowoczerwona Czereśnia niezalogowany
13 grudnia 2019r. o 22:37
dla kwestii poznawczej...
min. do jakiego chamstwa tacy jak ty są zdolni się posunąć ...

jesteś w tej chwili liderem ...:]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 grudnia 2019r. o 8:15
Fobiczny , ponieważ lubisz się uczyć to posłuchaj tego :

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Śnieżnobiała Aukuba niezalogowany
14 grudnia 2019r. o 8:58
Ale, że Grecie Thunberg jeszcze nie dali Nobla to już uważam za prawicowymi mackami szyte. Nie dość, że ukradliśmy jej dzieciństwo! Nie dość że poświęciła swoje wykształcenie! Swoją prywatność! Dla lepszego jutra...
A tu nic. Zero wdzięczności. Taki już ten świat jest. Mam nadzieję że już w Hollywood robią film o jej życiu i może po Gali Oskarów, festiwalu w Cannes i innych odznaczeniach to i komisja noblowska się zrehabilituje.
14 grudnia 2019r. o 9:06
przemawia przez ciebie ironia ...i poniekąd słusznie ...
warto czytać by wiedzieć skąd wzięła się Greta...z czyjej inspiracji i kto faktycznie za nią stoi ...;)

nie oznacza to że to co mówi a może co każą jej mówić nie jest prawdą ...

ale to nie temat o Grecie ...
~~Niebieskofioletowy Przetacznik niezalogowany
14 grudnia 2019r. o 9:07
~Śnieżnobiała Aukuba napisał(a): Ale, że Grecie Thunberg jeszcze nie dali Nobla to już uważam za prawicowymi mackami szyte. Nie dość, że ukradliśmy jej dzieciństwo! Nie dość że poświęciła swoje wykształcenie! Swoją prywatność! Dla lepszego jutra...
A tu nic. Zero wdzięczności. Taki już ten świat jest. Mam nadzieję że już w Hollywood robią film o jej życiu i może po Gali Oskarów, festiwalu w Cannes i innych odznaczeniach to i komisja noblowska się zrehabilituje.

Ale w Brukseli wygralim ,co prawda nie było do zera ,bo tylko 28-1 ale wynik poszedł w świat .
Mamy najczystszy Ruski wyngiel a kołchoz zakazuje nam go spalać .
Naczelnik jak wydobrzeje to napisze taką książkę że w rok dostanie nie jeden a wszystkie noble .
~Śnieżnobiała Aukuba niezalogowany
14 grudnia 2019r. o 9:33
Wydaje mi się, że prof Magdalenie Środzie również zachciało się Nobla. Ma szanse po tym jak ostatnio ogłosiła wszem i wobec, że zwierzęta w Polsce powinny mieć nadawane obywatelstwo a szczury, myszy i karaluchy powinny być objęte statusem uchodźców aby zabezpieczyć ich prawa do godnego życia. No ja sądzę że w tym przypadku Nobel to mało.
14 grudnia 2019r. o 9:39
hahahahah...
tego nie słyszałem ...:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.