~Śnieżnobiała Aukuba napisał(a): Fobiaka cytat : ,, ciesze sie, ze tokarczuk bedzie miala swoje ulice,,
Ale należałoby najpierw zacząć od ulic w Berlinie. Nie miałbym najmniejszych problemów z tym aby nawet postawili jej tam pomnik oczywiście obok pomnika Grossa. W Polsce natomiast nie ma tradycji stawianie pomników zdrajcom i twórcom powieści since fiction.
to bardzo dobrze, ze nalezaloby zaczac od berlina bo berlin powstal z kolonii slowianskich. nie bylo wtedy wywozenia slowian na wschod. jakie masz prawo osadzac, kto jest zdrajca? czy ty sam to wymysliles, czy tez korzystasz z wrealu24, mysle, ze nie masz na mysli kuklinskiego.
Dopisane 13.12.2019r. o godz. 11:59:
Pannazdzieckiem napisał(a): Fobiczny weś proszę ten słynny lek o nazwie " NIEPIERDOL " Co to qurwa za literatura plująca na Polskę ?
Obama też dostał Nobla w dziedzinie pokojowej i z tego co pamiętam jakiś milion Ludzi poszło w piach .
Wyskakujesz z Wyklętymi , jak filip z konopi nie znając Ich motywacji , rzucając oszczerstwem , jak nie przymierzając GP , albo GW :D.
Chłopie , Lechici jedenaście tysięcy lat temu na tych terenach mieli doskonale zorganizowane PAŃSTWO . Dzisiaj pozostały tylko śmieci , a Ty jeszcze wychwalasz filosemitkę , której płacą za opluwanie pozostałości po tym PAŃSTWIE ?
POLSKA uber ales :)
Jak Cię lubiałem , tak przestaję ... wal się razem z tą Twoją " literaturą " :)
panienko, jesli planowales mi laske zrobic bo bardzo mi przykro, ze mnie juz nie lubisz. z obama i tymi innymi mordercami, ktorych udekorowano noblem, mogles nie wyskaiwac bo mam takie same zdanie, nagroda stracila prestiz. nasz bolek tez dostal na podobnej podstawie. panienko, a jaki jest obraz polski wspolczesnej, komu sie on podoba i jak go mozna opluc? jesli to kraj teoretyczny to obraz polski do opluwania, moze byc tylko obrazem abstrakcyjnym, abstrakcja przyjmie kazda sline.
z wykletymi wyskoczylem bo to dzieki ich czynom dowiedzialem sie o strzelaniu do zydow. wczesniej myslalem, ze bylismy swieci i takim tez jestesmy dzisiaj bo w innym przypadku olek by nas nie wyslal do iraku na swieta wojne.