~Bananowy Dyptam napisał(a): Nie głosowałem na PiS bo mają zerową wiedzę o gospodarce. Piszę to tylko dlatego żeby to napiszę poniżej nie było odbierane, że jestem wyznawcą Kaczyńskiego, słuchaczem Radia Maryja, TVP i Zenona Martyniuka.
Nie będę bronił sądownictwa bo jest ono w stanie skrajnego zwyrodnienia moralnego. Jeśli jakiś cham pokroju Najsztuba może bez prawka potrącić starszą kobietę, sądy jak to stwierdził Pan Neumann,, wyp.. ają sprawę w kosmos,, i Pan Najsztub już na wolności jest to jakich ja mam bronić sądów? Nie godzę się też na świat gdzie sędzia który kradnie 50zl zostaje uniewinniony, morderca mafii dostaje odszkodowanie 2 i pół Miliona Zł za niekomfortowe warunki w czasie osiadki. Nie chcę bronić takich sądów, takiej kasty co ma w pogardzie biednego obywatela a w poszanowaniu wszelki występek. Po prostu brzydziłbym się sobą broniąc takich sędziów.
~~Brązowozłota Facelia napisał(a):~Bananowy Dyptam napisał(a): Nie głosowałem na PiS bo mają zerową wiedzę o gospodarce. Piszę to tylko dlatego żeby to napiszę poniżej nie było odbierane, że jestem wyznawcą Kaczyńskiego, słuchaczem Radia Maryja, TVP i Zenona Martyniuka.
Nie będę bronił sądownictwa bo jest ono w stanie skrajnego zwyrodnienia moralnego. Jeśli jakiś cham pokroju Najsztuba może bez prawka potrącić starszą kobietę, sądy jak to stwierdził Pan Neumann,, wyp.. ają sprawę w kosmos,, i Pan Najsztub już na wolności jest to jakich ja mam bronić sądów? Nie godzę się też na świat gdzie sędzia który kradnie 50zl zostaje uniewinniony, morderca mafii dostaje odszkodowanie 2 i pół Miliona Zł za niekomfortowe warunki w czasie osiadki. Nie chcę bronić takich sądów, takiej kasty co ma w pogardzie biednego obywatela a w poszanowaniu wszelki występek. Po prostu brzydziłbym się sobą broniąc takich sędziów.
Uwierzę jak się podpiszesz po tym tekstem, a nie będziesz anonimem.
~Bakłażanowy Szparag napisał(a): Dokładnie teraz szukają wsparcia. Przedtem wszystkich w dupie mieli i będą mieć[
Piszesz om rządzących?
~Żółty Głóg napisał(a): Te sądy nie są niezależne, nigdy nie były i nie będą. Kto chce niech broni, takie mają prawo.