~~Miodowy Winobluszcz niezalogowany 24 grudnia 2019r. o 23:39
Teraz znajdziesz tanie ubezpieczenie w telefonie to proste i szybkie w aplikacji Kupdirect z Google Play skanujesz tylko kod z dowodu rejestracyjnego, bez wpisywania danych i w 5 sek masz porównanie składek a w 40 sek polisę na mailu.
Zmoderowano 25.12.2019 godz.8:52 - powód: link (moderator)
~Liliowy Lędźwian niezalogowany 25 grudnia 2019r. o 7:07
Ja dostałem na Hutniczej bardzo dobrą ofertę na AC a sprawdzałem u czterech agentów. Koło poczty, na Gdańskiej, na Starzyńskiego i w PZU na Karola Miarki. Pan Łukasz na Hutniczej miał najtaniej. Polecam
~Brązoworuda Cykoria niezalogowany 25 grudnia 2019r. o 9:31
Tak, najpierw coś kupujesz a potem sprawdzasz ceny u innych. Fajnie, wszycy robią dokładnie odwrotnie :-).
Teraz zanim ktoś wyda złotówkę, obraca ja pięć razy a Ty... Konkurencja nie śpi. Dla agencji z Hutniczej to dobry znak że miejscowe ubezpieczalnie zaczynają wieszać na nich psy, to też znak dla potencjalnych klientów, gdzie należy chodzić. Wesołych świąt!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.