Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Krasny Berberys niezalogowany
27 stycznia 2020r. o 17:55
~~Czerwonawa Liatra napisał(a): Poleciał na wycieczkę do ciepłych krajów. A ty siedź w tym zatęchłym mieście i stukaj w klawiaturę biedaku hahahahahha

a kto wie czy tak nie jest ..najlepsze jest w tym wszystkim to ze być może poleciał z twoich składek które ty bezrefleksyjnie wpłacasz jak ostatni osioł ...hahahaha

to właśnie duda z całą rodzinką + azor bawił się nie w jakimś pensjonacie tylko w hotelu Bałtyk nie płacąc ze swoich bo jemu ''też się należało''...

dzisiaj krzaku ma całkiem niezłą emeryturkę przepracowując w tym kraju raptem kilka lat, duda podobnie tylko wasz śniadek dopiero sobie ''zapracowuje'' na emertyturkę nosząc tymczasem parasol za ''prezydętem''

dzięki takim kmiotkom oni dzisiaj ''balują'' a zwykły robotnik zapier...la przy tokarkach i na przodkach ...

i dobrze im tak ...:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonawa Liatra niezalogowany
27 stycznia 2020r. o 18:01
ty jesteś zwykłym robolem który zapier..dala hahahahaha siedź siedz i biduj może zarobisz na miskę ryżu jak pan duda ci pozwoli i hahahahah inni sobie wypoczywają a ty siedzisz non stop przed kompem hahahaha
27 stycznia 2020r. o 18:43
ja ''biduję '' ?...wejdź sobie na ''facebuka '' a może dostrzeżesz jak wczoraj ''bidowałem ''...hahahahaha

kmiotku ...ja mam pełną satysfakcję z tego że jak gdzieś jadę to za swoje ...
jak się bawię to za swoje ...

a w przypadku pasożytów związkowych jestem święcie przekonany że kiedy siedzą po spa czy innych saunach mają niezłą ''polewkę '' z idiot.ów płacących składki związkowe bo przecież to oni płacą za ich wielkopańskie życie ...

bo to oni zawsze byli ''pany'' a reszta to taki ''odpad poprodukcyjny''...:]
~~Czerwonawa Liatra niezalogowany
27 stycznia 2020r. o 18:48
znamy te twoje opowieści gdzie ty nie byłeś a ciągle tu siedzisz hahahahaha
~~Szkarłatnoczerwony Goździk niezalogowany
27 stycznia 2020r. o 18:51
~~Krasny Berberys napisał(a): ja ''biduję '' ?...wejdź sobie na ''facebuka '' a może dostrzeżesz jak wczoraj ''bidowałem ''...hahahahaha

a w przypadku pasożytów związkowych jestem święcie przekonany że kiedy siedzą po spa czy innych saunach mają niezłą ''polewkę '' z idiot.ów płacących składki związkowe bo przecież to oni płacą za ich wielkopańskie życie ...

[/c

SKORNIK......a...sex..KC..BARDZO..BARDZO..
27 stycznia 2020r. o 18:53
~~Czerwonawa Liatra napisał(a): znamy te twoje opowieści gdzie ty nie byłeś a ciągle tu siedzisz hahahahaha

taaaaa.....hahahahaha
~~Mahoniowa Daglezja niezalogowany
27 stycznia 2020r. o 21:50
~~Krasny Berberys napisał(a): ja ''biduję '' ?...wejdź sobie na ''facebuka '' a może dostrzeżesz jak wczoraj ''bidowałem ''...hahahahaha

wiesz kto za tym stoi i spija nektar.
~~Poziomkowy Cypryśnik niezalogowany
28 stycznia 2020r. o 4:14
Turski na obchodach wyzwolenia Auschwitz. "Nie bądźcie obojętni, kiedy władza narusza umowy społeczne"

Przejmujące przemówienie Mariana Turskiego na obchodach 75. rocznicy wyzwolenia obozu Auschwitz. Zaapelował do młodszego pokolenia, by nie było obojętne na kłamstwa historyczne i dyskryminowanie mniejszości. - Jeżeli nie, to się nawet nie obejrzycie jak na was, jak na waszych potomków jakieś Auschwitz PIS..nagle spadnie z nieba - powiedział Turski.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.