skorn napisał(a): Który sposród kandydatów daje szansę na to, że będzie "prezydentem z prawdziwego zdarzenia"?On by chciał kwacha, ale niestety nie może. A swoją drogą to ciekawe na co przeznaczy 13- tke. No chyba że od takiego Rządu i Prezydenta to w ogóle nie weźmie . Taki honorny!!! Śmieszne by było jakby przeznaczył na knedliczki.
Śmiało, janusz, nie daj się prosić!
~~Kobaltowa Macierzanka napisał(a):skorn napisał(a): .
No chyba że od takiego Rządu i Prezydenta to w ogóle nie weźmie . Taki honorny!!! Śmieszne by było jakby przeznaczył na knedliczki.
zapewne uznasz to za kłamstwo ale Dziamgor czy Dziamgar -''konfederat'' bierze 500+
hmmmm...''taki honorny'' :]
ja nie muszę czekać na ''13''
jadę kiedy chcę ...
a knedliczki? myślisz że te 115 koron to ''wydatek'' w którym tylko ''13'' może pomóc ? :]
a takiego ''rządu'' i takiego ''prezydęta'' nie chcę ...
to ich ludzie okradali kontenery PCK...hahaha
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a):~~Kobaltowa Macierzanka napisał(a):Nie musisz czekać. Ale napisz czy weźmiesz te brudne wg. ciebie pieniądze!!!!skorn napisał(a): .
No chyba że od takiego Rządu i Prezydenta to w ogóle nie weźmie . Taki honorny!!! Śmieszne by było jakby przeznaczył na knedliczki.
zapewne uznasz to za kłamstwo ale Dziamgor czy Dziamgar -''konfederat'' bierze 500+
hmmmm...''taki honorny'' :]
ja nie muszę czekać na ''13''
jadę kiedy chcę ...
a knedliczki? myślisz że te 115 koron to ''wydatek'' w którym tylko ''13'' może pomóc ? :]
a takiego ''rządu'' i takiego ''prezydęta'' nie chcę ...
to ich ludzie okradali kontenery PCK...hahaha