Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sądy wolne, niezależne i niezawisłe
~~Czerwonawa Naparstnica niezalogowany
20 stycznia 2020r. o 15:50
Po co komu rozum jak ma TVN.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karmelowopłowy Rabarbar niezalogowany
20 stycznia 2020r. o 15:54
''Górnicy zapowiadają protesty i alarmują, że na kopalnianych zwałach może leżeć nawet milion ton polskiego węgla, którego nikt nie chce kupić. - Spalany jest węgiel rosyjski - wskazują, domagając się od rządu Prawa i Sprawiedliwości natychmiastowych działań. Związkowcy przypominają też, że przed dojściem PiS do władzy to właśnie Jarosław Kaczyński krytykował sytuację, w której "w Polsce więcej się węgla kupuje, niż sprzedaje".

Górnicy grożą blokadą przejść granicznych i zapowiadają protesty - informują "Fakty" TVN. Wszystko dlatego, że na przykopalnianych zwałach w całej Polsce zalegają ogromne ilości polskiego węgla, którego nikt nie chce kupić. Do naszego kraju jest z kolei sprowadzany tańszy węgiel z Rosji.''

dalej ''braci górnicza''...teraz macie okazję po raz kolejny się ''sprzedać ''

a węgiel i tak będzie jechał transportami z bratniej Rosji...hahahahaha

~~Bladofioletowy Rdest niezalogowany
20 stycznia 2020r. o 15:59
~~Czerwonawa Naparstnica napisał(a): Po co komu rozum jak ma TVN.

A wy skunksy macie Gebelsowskie TVP Info ,raz jak to włączyłem to się porzygałem tyle tam kłamstw .
~~Bursztynowy Zimowit niezalogowany
20 stycznia 2020r. o 16:37
kłamstwo to masz na pysku wypisane
~~Łososiowy Bluszczyk niezalogowany
20 stycznia 2020r. o 16:39
~~Karmelowopłowy Rabarbar napisał(a): ''Górnicy zapowiadają protesty i alarmują, że na kopalnianych zwałach może leżeć nawet milion ton polskiego węgla, którego nikt nie chce kupić. - Spalany jest węgiel rosyjski - wskazują, domagając się od rządu Prawa i Sprawiedliwości natychmiastowych działań. Związkowcy przypominają też, że przed dojściem PiS do władzy to właśnie Jarosław Kaczyński krytykował sytuację, w której "w Polsce więcej się węgla kupuje, niż sprzedaje".

Górnicy grożą blokadą przejść granicznych i zapowiadają protesty - informują "Fakty" TVN. Wszystko dlatego, że na przykopalnianych zwałach w całej Polsce zalegają ogromne ilości polskiego węgla, którego nikt nie chce kupić. Do naszego kraju jest z kolei sprowadzany tańszy węgiel z Rosji.''

dalej ''braci górnicza''...teraz macie okazję po raz kolejny się ''sprzedać ''

a węgiel i tak będzie jechał transportami z bratniej Rosji...hahahahaha

A ty skąd się urwałeś z tymi górnikami? Całkiem cie już pojbało?
~~Szarawy Fasolnik niezalogowany
20 stycznia 2020r. o 17:00
~~Łososiowy Bluszczyk napisał(a):
~~

[/c napisał(a):

A ty skąd się urwałeś z tymi górnikami? Całkiem cie już pojbało?

Adrian...prosił..w..sobotę..brudasów..o..pomoc..w...reformowaniu...sądów..
Prymitywy..zapowiedzieli...przyjazd..z..kilofami.
Solidarność,solidarność,solidarność

Jak..młoty..ceny..parowozów..stabilne..?Aby..przeżyć..będziecie...sprzedawać...swoje..córki...Do..kościoła.
~~Krwistoczerwony Czarny niezalogowany
20 stycznia 2020r. o 17:17
~~Szarawy Fasolnik napisał(a):
~~Bladofioletowy Rdest napisał(a):
~~Bursztynowy Zimowit napisał(a): kłamstwo to masz na pysku wypisane

A ty na tym swoim ryju masz wypisaną nieograniczoną głupotę i chamstwo skunksie niemyty

KATOLIKU..ALEŚ..POYEBANY.

Matka..dalej.dorabia..przy..drodze..?..Dalej..50.zł.?

Twoja matka jak mi ciągła za 10 zł to połowę prześcieradła wciągło mi w du,pę
~~Szarawy Fasolnik niezalogowany
20 stycznia 2020r. o 17:29
~~Krwistoczerwony Czarny napisał(a):
~~Szarawy Fasolnik napisał(a):

KATOLIKU..ALEŚ..POYEBANY.

Matka..dalej.dorabia..przy..drodze..?..Dalej..50.zł.?

Twoja matka jak mi ciągła za 10 zł to połowę prześcieradła wciągło mi w du,pę

To..ksiądz..ci..zrobił..przeciąq..Co..ci....z..tym...prześcieradłem..biedaku.?W..stodole..nasłomie?
Matka..na..Kutuzowie....z..butelką?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.