~Ciemnobłękitny Grab napisał(a): Plujecie sobie w twarz w imię starszego pana który nie rozumie świata A widzi tylko swój koniec nosa. Kaczyński i dużo jego kolesiów to starzy ludzie których dawno temu trzeba było wywalić z polityki . Są poprostu za starzy. Już się nie nadają! Trzeba stawiać na młodych Ale mądrych młodych bez powiązań z obecnymi sbekami.
~~Szarawy Fasolnik napisał(a):~~Krwistoczerwony Czarny napisał(a):~~Szarawy Fasolnik napisał(a):
KATOLIKU..ALEŚ..POYEBANY.
Matka..dalej.dorabia..przy..drodze..?..Dalej..50.zł.?
Twoja matka jak mi ciągła za 10 zł to połowę prześcieradła wciągło mi w du,pę
To..ksiądz..ci..zrobił..przeciąq..Co..ci....z..tym...prześcieradłem..biedaku.?W..stodole..nasłomie?
Matka..na..Kutuzowie....z..butelką?
~Ciemnobłękitny Grab napisał(a): Plujecie sobie w twarz w imię starszego pana który nie rozumie świata A widzi tylko swój koniec nosa. Kaczyński i dużo jego kolesiów to starzy ludzie których dawno temu trzeba było wywalić z polityki . Są poprostu za starzy. Już się nie nadają! Trzeba stawiać na młodych Ale mądrych młodych bez powiązań z obecnymi sbekami.
~~Kasztanowoczerwona Kuningamia napisał(a):~Ciemnobłękitny Grab napisał(a): Plujecie sobie w twarz w imię starszego pana który nie rozumie świata A widzi tylko swój koniec nosa. Kaczyński i dużo jego kolesiów to starzy ludzie których dawno temu trzeba było wywalić z polityki . Są poprostu za starzy. Już się nie nadają! Trzeba stawiać na młodych Ale mądrych młodych bez powiązań z obecnymi sbekami.
Popieram.
Piotrowicz...młody..mądry.
Zastosowana autokorekta
~Jasnozielony Szczawik napisał(a): KASTA - dziś o 21,30 w TVP info
Zobaczymy ,podyskutujemy.