~~Bladolawendowa Calibrachoa napisał(a): Trudno przyznać niektórym, że akja była zorganizowana na wysokim poziomie.
~~Brunatnofioletowa Kosodrzewina napisał(a):~~Bladolawendowa Calibrachoa napisał(a): Trudno przyznać niektórym, że akja była zorganizowana na wysokim poziomie.
Zgadzam się z poprzednikiem. Niektórym trudno to przyznać. Przyznając fakt, że burmistrz potrafi działać skutecznie, błyskawicznie i poprawnie w warunkach ekstremalnych, należy też przyznać fakt, iż Gmina jest w dobtych rękach.
~~Bladożółty Zaślaz napisał(a):~~Brunatnofioletowa Kosodrzewina napisał(a):~~Bladolawendowa Calibrachoa napisał(a): Trudno przyznać niektórym, że akja była zorganizowana na wysokim poziomie.
Zgadzam się z poprzednikiem. Niektórym trudno to przyznać. Przyznając fakt, że burmistrz potrafi działać skutecznie, błyskawicznie i poprawnie w warunkach ekstremalnych, należy też przyznać fakt, iż Gmina jest w dobtych rękach.
To mówiłem ja. Jarząbek.
~~Bladożółty Zaślaz napisał(a):~~Bladożółty Zaślaz napisał(a):~~Brunatnofioletowa Kosodrzewina napisał(a):~~Bladolawendowa Calibrachoa napisał(a): Trudno przyznać niektórym, że akja była zorganizowana na wysokim poziomie.
To mówiłem ja. Jarząbek.
Sorki, sorki. To pisałem ja. Jarząbek.