kc napisał(a):~~Ciemnobrązowa Macierzanka napisał(a):
Cos ci sie pomieszalo. To nie bylo prywatne party urodzinowe a publiczna impreza. Wiedziales o niej i nic nie napisales i nie zapowiedziales. To rola mediow. Odpowiedz czy ty dostales zaproszenie? Nie a jednak Kazimierz byl bo wie ze to dla wszystkich. Takie rzeczy sie zapowiada samemu a nie czeka. A moze czkales na pieniadze za zapowiedz??
Sąsiedni portal dostał płatne zlecenie z informacją o tym spotkaniu to dlaczego oni mieli informować o tym za darmo ? Przestań się czepiać.
PS W Kościołach informowali o tym za darmo.
kc napisał(a): A ty w czym pomogłeś emem jak robił BolecParty dla was ? Pomogłes w przygotowaniach? Upiekłeś jakieś ciasto chociaż ? Zrobiłeś kanapki, żeby mu się odwdzięczyć ?
kc napisał(a): No, tak myślałam, jak była okazja pomóc niepełnosprawnym niewierzącym to PanM nie skorzystał, potrafi tylko rozliczać katolików z dobroczynności.
kc napisał(a): Dlaczego czuje PanM potrzebę rozliczania innych z tego, że chcą zrobić wspólnymi siłami coś dobrego ? Ktokolwiek wychodzi w tym mieście z jakąś inicjatywą od razu jest rozliczany przez ludzi, którzy nigdy niczego dla innych nie zorganizowali. Siedzą i tłuką swoje bzdurne teksty w necie. Wstyd PanieM !
PanM napisał(a): Dlaczego mam się wstydzić?
Zadałem jedynie pytania. Jeśli impreza była by zorganizowana na terenie któregoś kościoła i transparentnie finansowana nie było by pytań . No chyba że to była zrzutka niepełnosprawnych.
Sala w publicznym liceum , karetka NFZ świadczą że organizatorem lub współfinansującym jest budżet miasta.
Nie mam nic przeciw dobroczynności ale dlaczego tylko dla katolików ?