~~Mlecznobiały Dzwonek napisał(a): Tak jest bohaterem podpisów.
~~Brązowy Dyptam napisał(a): Dajcie kobiecie spokój, ja tam lubię o niej czytać, to lepsze niż kabaret
~~Łososiowy Świerk napisał(a): Czytając wypowiedzi wielu internautow zdania sa podzielone, ale uważam ze ta pani chce ugrac sklócając obu panów jest to w jej interesie, ale ja sie na to nie nabiorę. Panowie jesteście na siebie skazani mieszkańcy liczą na Was nie dajcie się wodzić i tego Wam życzę przedewszystkim więcej zyczliwości i wzajemnego zrozumienia, a wyjdzie to wszystkim na dobre.
~~Łososiowy Świerk napisał(a): Czytając wypowiedzi wielu internautow zdania sa podzielone, ale uważam ze ta pani chce ugrac sklócając obu panów jest to w jej interesie, ale ja sie na to nie nabiorę. Panowie jesteście na siebie skazani mieszkańcy liczą na Was nie dajcie się wodzić i tego Wam życzę przedewszystkim więcej zyczliwości i wzajemnego zrozumienia, a wyjdzie to wszystkim na dobre.
~~Pomarańczowożółty Świerk napisał(a):~~Łososiowy Świerk napisał(a): Czytając wypowiedzi wielu internautow zdania sa podzielone, ale uważam ze ta pani chce ugrac sklócając obu panów jest to w jej interesie, ale ja sie na to nie nabiorę. Panowie jesteście na siebie skazani mieszkańcy liczą na Was nie dajcie się wodzić i tego Wam życzę przedewszystkim więcej zyczliwości i wzajemnego zrozumienia, a wyjdzie to wszystkim na dobre.
Skłócając obu panów! A to dobre.
Obaj panowie są najlepszymi przyjaciółmi jeszcze z przedszkola i teraz ktoś chce ich skłócić. A to dobre!
Czytaj czytaj aż pojmiesz. Nie pisz durnot, bo albo niczego nie rozumiesz albo masz dom otwarty do którego może każdy wejść i pisać coś z twojego komputera.