~~Różowy Len napisał(a): A tak z innej beczki. Ciekaw jestem czy pan, panie Bernardzie uczył swoje dzieci masturbacji. Albo może je przekonywał by spróbowały i z chłopczykiem i z dziewczynką, by wybrać co im da więcej radości. Bo skoro uważa pan za zbrodnię odcinanie dzieci od tego typu "mądrości" to myślę że wobec swoich dzieci nie jest pan tak okrutny, jak włodarze wymienionych wyżej miejscowości.
~~Mlecznoróżowa Kalmia napisał(a):~~Różowy Len napisał(a): A tak z innej beczki. Ciekaw jestem czy pan, panie Bernardzie uczył swoje dzieci masturbacji. Albo może je przekonywał by spróbowały i z chłopczykiem i z dziewczynką, by wybrać co im da więcej radości. Bo skoro uważa pan za zbrodnię odcinanie dzieci od tego typu "mądrości" to myślę że wobec swoich dzieci nie jest pan tak okrutny, jak włodarze wymienionych wyżej miejscowości.
Proszę księdza ,im mądrzejsze społeczeństwo ,tym mniej waszych ,,ciumków '' .A tak z innej beczki ,dlaczego upodobaliście sobie małe dzieci ,dlaczego nie walicie się między sobą ?
~~Mlecznoróżowa Kalmia napisał(a): Proszę księdza ,im mądrzejsze społeczeństwo ,tym mniej waszych ,,ciumków '' .A tak z innej beczki ,dlaczego upodobaliście sobie małe dzieci ,dlaczego nie walicie się między sobą ?
~~Różowy Len napisał(a):~~Mlecznoróżowa Kalmia napisał(a): Proszę księdza ,im mądrzejsze społeczeństwo ,tym mniej waszych ,,ciumków '' .A tak z innej beczki ,dlaczego upodobaliście sobie małe dzieci ,dlaczego nie walicie się między sobą ?
Jeśli nie popieram nauki masturbacji w szkole, nie znaczy że koniecznie muszę być księdzem. Ty próbujesz jedną podłość usprawiedliwiać inną podłością. Ja zaś uważam że deprawacja dzieci nie może być usprawiedliwiana tym że ktoś inny te dzieci gwałci. Jedno i drugie godne jest najwyższego potępienia i KARY. A pedofilia to znacznie szersze zjawisko niż próbuje nam się to wmówić, że dotyczy tylko i wyłącznie księży. Z mojego doświadczenia, rozmów z przyjaciółmi czy znajomymi wychodzi że co najmniej 10% dzieci miało do czynienia z pedofilami. Tylko 1 promil to sprawka księży. Dlaczego tuszuje się pozostałe 99% przypadków pedofilii?
~~Brunatnoceglasta Surfinia napisał(a):~~Różowy Len napisał(a):~~Mlecznoróżowa Kalmia napisał(a): Proszę księdza ,im mądrzejsze społeczeństwo ,tym mniej waszych ,,ciumków '' .A tak z innej beczki ,dlaczego upodobaliście sobie małe dzieci ,dlaczego nie walicie się między sobą ?
Jeśli nie popieram nauki masturbacji w szkole, nie znaczy że koniecznie muszę być księdzem. Ty próbujesz jedną podłość usprawiedliwiać inną podłością. Ja zaś uważam że deprawacja dzieci nie może być usprawiedliwiana tym że ktoś inny te dzieci gwałci. Jedno i drugie godne jest najwyższego potępienia i KARY. A pedofilia to znacznie szersze zjawisko niż próbuje nam się to wmówić, że dotyczy tylko i wyłącznie księży. Z mojego doświadczenia, rozmów z przyjaciółmi czy znajomymi wychodzi że co najmniej 10% dzieci miało do czynienia z pedofilami. Tylko 1 promil to sprawka księży. Dlaczego tuszuje się pozostałe 99% przypadków pedofilii?
A tak z innej beczki ,dlaczego gwałcicie małe dzieci ,a nam mówicie jak mamy żyć aby być zbawionym ?
To po śmierci nie chcecie zasiadać w niebie po prawicy Ojca ? A może wiecie że to wasze zbawienie to pic na wodę ,który wymyśliliście aby w życiu nie pracować .
A to bzyknąć dzieciaczka ,a to ministranta ,pojeść ,popić ,pojechać z gospodynią na Dominikanę itp.
Raz w tygodniu pokrzyczeć przy ołtarzu na źle się prowadzące owieczki i finito .
Gminy powinny ustalać obszar wolny od czarnej zarazy ,aby na ich teren nie byli wysyłani ,,za karę '' czarne zboki złapane gdzie indziej na gwałceniu dzieci .