qwax_ napisał(a):~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a):
qwax...możesz zaprzeczać ale taka jest prawa...
a jak się postarasz to znajdziesz zdjęcia ...;)
Ja mam się postarać i ich szukać??
To ty piszesz o rzeczach, których nie ma...
Chyba, że wkleisz coś z marszu niepodległości i uciszysz niedowiarków ;)
~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a):
to właśnie pisowska Policja ''nie widziała'' hajlujących łysoli ,ta sama Policja nie widziała flag faszyzujących organizacji które nie kto inny a ''wszechpolacy'' zaprosili na marsz ''niepodległości''
~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a): ot durnie...
''komu to szkodzi''
ale tak ...jak ma się za ''prezydęta'' kogoś kto ''honoruje'' brygady kolaboranckie to takie wypowiedzi nie dziwią ...
~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a):~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a): ot durnie...
''komu to szkodzi''
ale tak ...jak ma się za ''prezydęta'' kogoś kto ''honoruje'' brygady kolaboranckie to takie wypowiedzi nie dziwią ...
Durnie to palną coś durnego, a potem nie potrafiąc tego obronić rzucają obelgami!
~~Brązowożółta Czubatka napisał(a):~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a):~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a): ot durnie...
''komu to szkodzi''
Durnie to palną coś durnego, a potem nie potrafiąc tego obronić rzucają obelgami!
Faclo, gadasz sam ze sobą :) ? Masz jakiś problem? Za robotę się weź!
~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a):~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a): ot durnie...
''komu to szkodzi''
Durnie to palną coś durnego, a potem nie potrafiąc tego obronić rzucają obelgami![
ciebie trudno określić nawet durniem ...
faznolisz bez składu i ładu ...
~~Czarnobrązowa Facelia napisał(a):
Flagi "faszyzujących" organizacji są bardzo groźne, tak jak samo faszyzowanie :D
A dokładnie co to jest faszyzowanie i komu w czym szkodzi?
A hajlujący łysole rojący się w twojej pustej głowie(gdzie, kiedy?) - w czym i komu szkodzą?
W przeciwieństwie do strzelania do górników, skazywania za zamach krzesłem albo "donald ma tolę", czy flekowanie i lanie pokojowych demonstracji!