~~Biaława Kalmia napisał(a): To są tak ważne sprawy i tak trudna sytuacja, że ogłaszanie zbiórki publicznej to jest skandal. W mieście przygranicznym otworzyli szpital zakaźny i nie ma na środki ochrony ? Ja się pytam jak nie ma pieniędzy, to gdzie jest ten, który ten szpital otworzył i jak on sobie to wyobraża ...
~~Mlecznoróżowy Złocień napisał(a):~~Biaława Kalmia napisał(a): To są tak ważne sprawy i tak trudna sytuacja, że ogłaszanie zbiórki publicznej to jest skandal. W mieście przygranicznym otworzyli szpital zakaźny i nie ma na środki ochrony ? Ja się pytam jak nie ma pieniędzy, to gdzie jest ten, który ten szpital otworzył i jak on sobie to wyobraża ...
A powiedz, czy kiedykolwiek była taka sytuacja jak teraz ? Mieli robić składowisko środków ochronnych . One też mają swój termin przydatności.
Dobrze jest wymądrzać się stojąc z boku, wtedy są tysiące rozwiązań .
japimacho napisał(a):~Czerwonawy Starzec napisał(a): Najlepiej do TVP
A może by tak w końcu pieniądze za sprzedaż TVNu trafiły do budżetu państwa. Discovery zapłaciło ponad 14 mld dolarów, a my nie zobaczyliśmy z tego ani centa. Ile chorych można za tę kasę wyleczyć, ile szpitali wybudować?
~~Biaława Kalmia napisał(a): To są tak ważne sprawy i tak trudna sytuacja, że ogłaszanie zbiórki publicznej to jest skandal. W mieście przygranicznym otworzyli szpital zakaźny i nie ma na środki ochrony ? Ja się pytam jak nie ma pieniędzy, to gdzie jest ten, który ten szpital otworzył i jak on sobie to wyobraża ...
~Zielonkawobrązowy Złocień napisał(a): Zamiast czekać na wsparcie zacznijmy maski, kombinezony samo produkować....
Zastosowana autokorekta
~~Biaława Kalmia napisał(a):~Zielonkawobrązowy Złocień napisał(a): Zamiast czekać na wsparcie zacznijmy maski, kombinezony samo produkować....
Co wyprodukujesz ? Jaka jest skuteczność maski wyprodukowanej po konsultacjach z lekarzami przez szwaczki ochotniczki ... jakieś testy, atesty ... dziwny czlowiek ów z Was robią ...