~~Szmaragdowozielona Godecja napisał(a): Tomato kazał to Kamilion prowadzony zasilił 3 droge;)
A ze znow okazja na szkiełko to się za długo nie zastanawiał ;)
i tak piewca nowej formacji i konferansjer lubi to bardziej niz dyrektorowanie w szpitalu;)
~~Chabrowy Berberys napisał(a): ~~Szmaragdowozielona Godecja napisał(a): Tomato kazał to Kamilion prowadzony zasilił 3 droge;)
i tak piewca nowej formacji i konferansjer lubi to bardziej niz dyrektorowanie w szpitalu;)
~~Wielbłądzi Ligustr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Roman napisał(a): Barczyk ? , nie znam.
Nikt ważny skoro wyciągnięty z podziemi ..z kanciapy w szpitala w Zgorzelcu..na dyrektora w Szp. Bolesławiec...topi finansowo szpital....po co znać?
Ale warto pamiętać kto go usadowił. ..
Piotr Roman
~~Chabrowy Berberys napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Godecja napisał(a): Tomato kazał to Kamilion prowadzony zasilił 3 droge;)
11 listopada 2023:
"Moją rolą jako Dyrektora Szpitala i Senatora będzie także reprezentowanie Państwa w Senacie i dbanie o Wasze interesy. Tak jak dotychczas, będę otwarty na Państwa opinie, pomysły i problemy. Razem możemy osiągnąć wiele i wpływać na decyzje podejmowane na szczeblu krajowym.
15 października dokonacie Państwo wyboru. Każdy głos na mnie, to inwestycja w pewne i zdrowsze jutro Państwa i przyszłych pokoleń.
Kamil Barczyk – kandydat na liście do Senatu KW Bezpartyjni Samorządowcy"
a 5 miesiecy pożniej KAMIL BARCZYK ;) już TRZECIA DROGA.
ta partia z takim "ideowcem" nie przekonuje mnie.
~~Granatowa Czeremcha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Chabrowy Berberys napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Godecja napisał(a): Tomato kazał to Kamilion prowadzony zasilił 3 droge;)
11 listopada 2023:
"Moją rolą jako Dyrektora Szpitala i Senatora będzie także reprezentowanie Państwa w Senacie i dbanie o Wasze interesy. Tak jak dotychczas, będę otwarty na Państwa opinie, pomysły i problemy. Razem możemy osiągnąć wiele i wpływać na decyzje podejmowane na szczeblu krajowym.
15 października dokonacie Państwo wyboru. Każdy głos na mnie, to inwestycja w pewne i zdrowsze jutro Państwa i przyszłych pokoleń.
Kamil Barczyk – kandydat na liście do Senatu KW Bezpartyjni Samorządowcy"
a 5 miesiecy pożniej KAMIL BARCZYK ;) już TRZECIA DROGA.
ta partia z takim "ideowcem" nie przekonuje mnie.
i juz wszystko jasne- logistyka ratusza wykonanie szpitalnego Synatorka.
śmiechu warte;
Panie Barczyk i chłopaki z ferajny i dziołchy - Wy w jakiej sztuce gracie???