~Ciemnobłękitna Fuksja napisał(a): Nie jest to zbyt mądre afiszować się z naprawami sprzętu komputerowego będąc na L4. Trochę rozsądku Adam.Tak jestem na zwolnieniu lekarskim. Mam uszkodzony staw skokowy nogi lewej. Do serwisu podwozi mnie kolega . Pracy zarobkowej nie wykonuje bo mam zawieszona działalność. Widzę że komuś kogo znam nie odpowiada to że jakoś w tych czasach mogę komuś pomóc
~~Bladofioletowy Wawrzynek napisał(a):~Ciemnobłękitna Fuksja napisał(a): Nie jest to zbyt mądre afiszować się z naprawami sprzętu komputerowego będąc na L4. Trochę rozsądku Adam.Tak jestem na zwolnieniu lekarskim. Mam uszkodzony staw skokowy nogi lewej. Do serwisu podwozi mnie kolega . Pracy zarobkowej nie wykonuje bo mam zawieszona działalność. Widzę że komuś kogo znam nie odpowiada to że jakoś w tych czasach mogę komuś pomóc
~~Bladofioletowy Wawrzynek napisał(a):~Ciemnobłękitna Fuksja napisał(a): Nie jest to zbyt mądre afiszować się z naprawami sprzętu komputerowego będąc na L4. Trochę rozsądku Adam.Tak jestem na zwolnieniu lekarskim. Mam uszkodzony staw skokowy nogi lewej. Do serwisu podwozi mnie kolega . Pracy zarobkowej nie wykonuje bo mam zawieszona działalność. Widzę że komuś kogo znam nie odpowiada to że jakoś w tych czasach mogę komuś pomóc
~~Granatowa Sanwitalia napisał(a):~~Bladofioletowy Wawrzynek napisał(a):~Ciemnobłękitna Fuksja napisał(a): Nie jest to zbyt mądre afiszować się z naprawami sprzętu komputerowego będąc na L4. Trochę rozsądku Adam.Tak jestem na zwolnieniu lekarskim. Mam uszkodzony staw skokowy nogi lewej. Do serwisu podwozi mnie kolega . Pracy zarobkowej nie wykonuje bo mam zawieszona działalność. Widzę że komuś kogo znam nie odpowiada to że jakoś w tych czasach mogę komuś pomóc
jak Pan Filstyński gra w piłke na osiedlu to nie robicie halo a tu szukacie kija do 4 liter?