~Czerwonobrązowy Buk napisał(a): Mam takie dziwne wrażenie, że anty Pisiory nie pójdą głosować i do urn pójdą ich fanatycy. Może jednak lepiej pójść, tak jak można pójść do sklepu i coś zmienić?
~~Brązowożółty Śnieżnik napisał(a):
Wyniki wyborów są JUŻ ustalone na Nowogrodzkiej . Poczta musi jeszcze tylko odegrać teatrzyk pt: wybory korespondencyjne.; że teraz wyniki wyborów będą już ustalane na poczcie, a nie w komisjach?
~Fioletowy Nachyłek napisał(a): Czyli jak wirus zagości u nas dłużej to dni miasta i śc się odbędą tylko mamy na nie się nie wybierać?
~Fioletowy Nachyłek napisał(a): Czyli jak wirus zagości u nas dłużej to dni miasta i śc się odbędą tylko mamy na nie się nie wybierać?
~~Trawiasta Mina napisał(a): Chciałbym aby mój prezydent sprzeciwił się władzy, która naraża ludzi na niebezpieczeństwo. Tak jak np. zrobił prezydent Jeleniej Góry.
~~Trawiasta Mina napisał(a): Chciałbym aby mój prezydent sprzeciwił się władzy, która naraża ludzi na niebezpieczeństwo. Tak jak np. zrobił prezydent Jeleniej Góry.
~~Biaława Kalmia napisał(a):~~Trawiasta Mina napisał(a): Chciałbym aby mój prezydent sprzeciwił się władzy, która naraża ludzi na niebezpieczeństwo. Tak jak np. zrobił prezydent Jeleniej Góry.
Czasami właśnie nie należy zajmować stanowisk skrajnych ...
Organizacja wyborów z terminem 10 maja chyba mniej uderza w wolności obywatelskie niż przesuwanie terminu i tym samym wydłużanie kadencji obecnego rządu ... ?