~~Seledynowa Werbena napisał(a): Matka napewnpo dostanie pamiętaj hyba że ty nie szanujesz MATKI i nie pisz bzdur ja nie mam rodzicó w ijest mi przykro a ty nie pieprz głupot i idz na ulice i.krzycz niech żyje wołodia ilicz
~~Seledynowa Werbena napisał(a): jak chcesz być lepszym sortem to trzeba bylo się UCZYĆ bucu inie placz napisz to swojego guru tuseka on ci da amber gold który zaje ,l 200000000 klijentom zloty ludzie z PISU mają minimum tytuł doktora lub profesora a twoi kumple z po jak kidawa wykształcenie podstawowe plus mgr, sa gąske
Zastosowana autokorekta
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Dobrze ,że Tusk wyskoczył ze spadochronem przez to Maciarewicz widział ,że ktoś przeżył .
Zastosowana autokorekta
~~Brunatnoczarna Bylica napisał(a): a zakupczyńcu czego tusek wyladował baranie ucz sie chłopie bo cie wpierdo li wirus
żeby nie PIS już byśśśśśś nie byl twoj guru tusek pije szampana i sie smieje dupku on jest kimś a ty dlaniego zerem
~~Pomarańczowobrązowa Macierzanka napisał(a): Ale się tu anty-Polskich qrew zleciało. Onucami aż z ekranu wali, ale cóż - w Bolesławcu też jest wiele wnucząt tych, co tankietkami przyjechali w 1945...