~~Brązowopłowy Kleome napisał(a): Najpierw go lansujecie i nazywacie detektywem choć pozbawiono go licencji a teraz obrzucacie błotem . Łaska Pana Kazimierza na pstrym koniu jeździ. BOLEC szczeka jak wiatr wieje ... > > Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim Zmoderowano 11.05.2020 godz.8:35 - powód: korekta zwrotu grzecznościowego (moderator)
~Bladoczerwony Zaślaz napisał(a): Zawsze uważałam, że dobre źródło informacji to rzetelne źródło. Tymczasem wszystko to jest jedną wielką opinią Pana Marczewskiego. Słabe. Artykuły powinny być napisane w sposób obiektywny czyli nie narzucający w żaden sposób określonego toku myślenia na czytelniku. Bezmózgi będą chłonąć jak gąbka i bezmózgi będą czytać ten subiektywny portal informacyjny. Nie wiem czy założycielom bolec.info o to chodziło, ale moim zdaniem to jest poniżej wszelkiej krytyki i uważam, że to bardzo przykre. Tracicie jednego czytelnika. A to tylko moja opinia. Mam gorącą nadzieję, że ktoś podzieli moją opinię.
PS: to hipokryzja by wyrzucać komuś lans, samemu pisząc artykuł pełen obrzydliwych insynuacji. Zupełnie tak jakby pisał Pan to, będąc rozżalonym za to, że Rutkowski zdecydował się współpracować z konkurencyjnym portalem. Ja się nie dziwię. Różnica poziomów jest ogromna. Pozdrawiam wszystkich myślących.