~~Stalowoniebieska Liatra napisał(a): ~~Karminowa Bylica napisał(a): Zastanawiam się, i nie rozumiem... Jakim trzeba być zindoktrynowanym i niesamodzielnym umysłowo człowiekiem, żeby po pięciu latach tak zwanej niezależnej prezydentury pana Dudy, nierządu PiS, demolowania z jego pomocą demokracji, aferach korupcyjnych i niszczeniu sądów - kandydat Duda robiący za długopis prezesa i wiernie mu służący, miał 40 % poparcia. Wiadomo, że przyłożył do tego rękę TVPiSs manipulowany przez Kurskiego, obrzydliwie dotowany z naszych pieniędzy. Że przyłożył rękę O'rydzyk ze swoją mocą otumaniania staruszek i emerytów - również soczyście przezz pissowski rząd opłacony. Że robią swoją krecią robotę z ambon faceci w czarnych sukienkach. Ale w końcu chyba każdy powinien mieć swój rozum, widzieć co się dzieje, ocenić właściwie pięc zmarnowanych bezpowrotnie lat i co? Ano dalej Duda prowadzi. A przecież nadrzędnym celem tych wyborów i jedyną na dzisiaj gwarancją powrotu do demokracji jest usunięcie Dudy spod żyrandola. Długa droga przed nami, ale jedyna. No to ja tego chorobliwie dużego poparcia Dudy zupełnie nie jestem w stanie pojąć. Jeżeli kogoś przekonuje jego bajanie bez pokrycia w czasie kampanii, a nie przekonuje to co zepsuł przez lata swojej tzw. prezydentury - to ja tego poparcia zupełnie nie rozumiem...
POZWÓL ,ŻE CIĘ UŚWIADOMIĘ BO WŁAŚNIE OSTATNIO ZAPYTAŁAM PEWNĄ MIESZKANKĘ WSI LAT OKOŁO 85...DLACZEGO?
BO ONI DAJO!!!!!!
ALE PYTAM I TO JUŻ COŚ WIĘCEJ....CISZA....
ONI DAJO!!!!
POWINNI MIEĆ TAKIE HASŁO WYBORCZE.
A czego się państwo spodziewaliście po hipokrytach,kłamcach i ludziach bez honoru,których jedynym celem jest trzymanie się koryta bez względu na cenę.
To ludzie ,którzy nie potrafią nic zrobić porządnie od początku do końca za co się wezmą to spierdzielą jeśli kłamię to proszę mi to udowodnić nie przekona mnie bezrozumne rozdawanie grantów i +.