qwax_ napisał(a): Horus napisał(a): sześć dni i pisdzielcy ponownie w opozycji...:]
W jakiej opozycji??
Podejmiesz dżentelmeńską umowę?
Jeśli jest tak jak mówisz i Duda przegra wybory, to według Twoich "teorii" będziemy mieli nowy rząd i premiera (i chyba nawet sejm) ;)
Jeśli tak będzie, to ja zobowiązuję się przez ROK nie napisać żadnego postu na bolcu.
Jeśli natomiast okaże się, że ty się mylisz i po przegranej Dudy mnie będzie żadnej zmiany rządu to ty nie będziesz pisał przez rok - oczywiście nie założył sobie nowego konta w stylu Budda, Wspaniały, Najmądrzejszy itp. ;)
Podejmujesz wyzwanie? Podejmiesz rękawicę, czy TCHÓRZYSZ?? ;)
qwax...
proszę cię ...bawisz się tu w jakieś szczeniackie ''podchody''...;)
ty się zobowiązujesz?...przestań ...
dzisiaj często piszesz jako niezalogowany więc nie wygłupiaj się z tymi ''deklaracjami''...;)
''Jeśli natomiast okaże się, że ty się mylisz i po przegranej Dudy mnie będzie żadnej zmiany rządu to ty nie będziesz pisał przez rok ...''
nie czytałeś więc stąd te twoje dziwne ''deklaracje''...;) czytaj więc...
''O możliwych zmianach w rządzie po wyborach mówił w rozmowie z "Rzeczpospolitą" premier Mateusz Morawiecki. - Być może po zwycięstwie Andrzeja Dudy będziemy potrzebować przegrupowania sił, które pozwoli nam lepiej realizować plan Dudy – to jest scenariusz, którego się spodziewamy i o który walczymy - stwierdził szef rządu pytany o to, czy po wyborach może dojść do zmian w jego rządzie.
Również europoseł PiS Ryszard Czarnecki w rozmowie z Polsat News przekonywał, że po wyborach często dochodzi do odświeżenia rządu i dodał, że on na miejscu premiera takich zmian by dokonał.''
sam mckwacz o tym głośno mówi...;)
a tym ''tchórzysz'' naprawdę mnie rozbawiłeś...
to jest tak ''płytka'' zagrywka że zastanawiam czy stać cię na więcej...;)
''Budda, Wspaniały, Najmądrzejszy ''
a może ''dawca nerki''?...;)