Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

~Krwawosina Piwonia niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 8:07
Wielu jest wprowadzanych w błąd, tak jak np.Preisner. Oskarżał sztab prezydenta Dudy za puszczenie jego piosenki. Teraz wszystkich przeprasza.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13926
qwax_
23 czerwca 2020r. o 8:12
Horus napisał(a): sześć dni i pisdzielcy ponownie w opozycji...:]

W jakiej opozycji??
Podejmiesz dżentelmeńską umowę?
Jeśli jest tak jak mówisz i Duda przegra wybory, to według Twoich "teorii" będziemy mieli nowy rząd i premiera (i chyba nawet sejm) ;)
Jeśli tak będzie, to ja zobowiązuję się przez ROK nie napisać żadnego postu na bolcu.
Jeśli natomiast okaże się, że ty się mylisz i po przegranej Dudy mnie będzie żadnej zmiany rządu to ty nie będziesz pisał przez rok - oczywiście nie założył sobie nowego konta w stylu Budda, Wspaniały, Najmądrzejszy itp. ;)
Podejmujesz wyzwanie? Podejmiesz rękawicę, czy TCHÓRZYSZ?? ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
23 czerwca 2020r. o 8:16
dlatego nie czytam Wyborczej...;)

są ciekawsze gazety...

dlatego też nie oglądam tvkura która polegnie po zarzutach kierowanych w stronę Trzaskowskiego...
to przecież odwet za słowa kandydata że zlikwiduje tą szczujnię pisowską...

gdzie wtedy takie miernoty ''dziennikarskie'' jak holecka czy gmyz znajdą pracę?

:]
~Krwawosina Piwonia niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 8:32
Czyżby?
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 8:41
Pamiętajcie najważniejsze przed nami 28 trzeba iść i zagłosować nie ważne na kogo .Każdy głos więcej to wiarygodniejsze wybory i zapewne tego boi się wierchuszka pis-u.
22258
#Horus nieaktywny
23 czerwca 2020r. o 8:42
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): sześć dni i pisdzielcy ponownie w opozycji...:]

W jakiej opozycji??
Podejmiesz dżentelmeńską umowę?
Jeśli jest tak jak mówisz i Duda przegra wybory, to według Twoich "teorii" będziemy mieli nowy rząd i premiera (i chyba nawet sejm) ;)
Jeśli tak będzie, to ja zobowiązuję się przez ROK nie napisać żadnego postu na bolcu.
Jeśli natomiast okaże się, że ty się mylisz i po przegranej Dudy mnie będzie żadnej zmiany rządu to ty nie będziesz pisał przez rok - oczywiście nie założył sobie nowego konta w stylu Budda, Wspaniały, Najmądrzejszy itp. ;)
Podejmujesz wyzwanie? Podejmiesz rękawicę, czy TCHÓRZYSZ?? ;)

qwax...
proszę cię ...bawisz się tu w jakieś szczeniackie ''podchody''...;)
ty się zobowiązujesz?...przestań ...

dzisiaj często piszesz jako niezalogowany więc nie wygłupiaj się z tymi ''deklaracjami''...;)

''Jeśli natomiast okaże się, że ty się mylisz i po przegranej Dudy mnie będzie żadnej zmiany rządu to ty nie będziesz pisał przez rok ...''

nie czytałeś więc stąd te twoje dziwne ''deklaracje''...;) czytaj więc...

''O możliwych zmianach w rządzie po wyborach mówił w rozmowie z "Rzeczpospolitą" premier Mateusz Morawiecki. - Być może po zwycięstwie Andrzeja Dudy będziemy potrzebować przegrupowania sił, które pozwoli nam lepiej realizować plan Dudy – to jest scenariusz, którego się spodziewamy i o który walczymy - stwierdził szef rządu pytany o to, czy po wyborach może dojść do zmian w jego rządzie.

Również europoseł PiS Ryszard Czarnecki w rozmowie z Polsat News przekonywał, że po wyborach często dochodzi do odświeżenia rządu i dodał, że on na miejscu premiera takich zmian by dokonał.''

sam mckwacz o tym głośno mówi...;)

a tym ''tchórzysz'' naprawdę mnie rozbawiłeś...
to jest tak ''płytka'' zagrywka że zastanawiam czy stać cię na więcej...;)

''Budda, Wspaniały, Najmądrzejszy ''
a może ''dawca nerki''?...;)
~~Pszeniczna Cykoria niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 8:48
ten nagrody (średnio po 72 tyś zł) pisowcom się po prostu "należały"

wystarczy nie kraść tylko rabować
13926
qwax_
23 czerwca 2020r. o 9:03
Horus napisał(a): qwax...
proszę cię ...bawisz się tu w jakieś szczeniackie ''podchody''...;)
ty się zobowiązujesz?...przestań ...

Tak myślałem. Jesteś TCHÓRZEM.
A może sam zauważyłeś w końcu swój błąd w tych "teoriach z du.py" o zmianie rządu (premiera i ministrów po zmianie prezydenta ;) ) i nie masz odwago się do tego przyznać!!
Nie cytuj bzdurnych wypowiedzi o jakichś kosmetycznych zmianach w rządzie. Wszak to ty krzyczałeś, że będzie nowy rząd, a nie zmiany kosmetyczne!!
Dobrze Panna Cię określił - jesteś tchórzem :)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!