Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 9:12
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): sześć dni i pisdzielcy ponownie w opozycji...:]

W jakiej opozycji??
Podejmiesz dżentelmeńską umowę?
Jeśli jest tak jak mówisz i Duda przegra wybory, to według Twoich "teorii" będziemy mieli nowy rząd i premiera (i chyba nawet sejm) ;)
Jeśli tak będzie, to ja zobowiązuję się przez ROK nie napisać żadnego postu na bolcu.
Jeśli natomiast okaże się, że ty się mylisz i po przegranej Dudy mnie będzie żadnej zmiany rządu to ty nie będziesz pisał przez rok - oczywiście nie założył sobie nowego konta w stylu Budda, Wspaniały, Najmądrzejszy itp. ;)
Podejmujesz wyzwanie? Podejmiesz rękawicę, czy TCHÓRZYSZ?? ;)

ja przyjmę zakład :).

rozwinę Ci nawet dlaczego :) już teraz drą koty gowin z kaczorem, kurski wycina morawieckiego z propagandowej telewizji.

jeśli wygra Pan Trzaskowski skończą się przepychanki byle czego i byle jak a najlepiej w nocy i poprawianie siódmej tarczy ósmą tarczą oczywiście okraszoną wszystkim tylko nie konkretnymi zapisami pomocy :) pudło za to, pudło za tamto...

Senat już zaczął myśleć logicznie i poprawiać sejmowe bzdury pisu, jak dojdzie do tego Prezydent, który nie będzie podpisywał wszystkiego jak leci tylko logicznie współpracował na rzecz dobrych rozwiązań a nie szybkich to pis znajdzie się w opozycji :).

będą musie zacząć myśleć a to nie jest ich mocna strona...
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Jaskraworóżowy Tamaryszek niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 9:36
Zawsze mi się wydawało,że Bolesławiec to miast ludzi mądrych,którzy podnieśli to miasto z ruin powojennych ale po dzisiejszej bolec sondy utwierdzam się w przekonaniu ,że tak nie jest, to miasto ludzi oderwanych granatem od pługa / nie chce nikogo obrażać , taka metafora/
- podpowiedzcie mi proszę co ten niby prezydent duda zrobił dobrego po za tym ,że podpisywał wszystko jak leci na kolanie w czasie jazdy na nartach.
- Gdzie uzyskał tytuł doktora ,odcinają się od niego wykładowcy UJ ,tatuś nie .Dla mnie to przykra postać już lepszy był elektryk po szkole przysposobienia zawodowego jak ten krzykacz i chwalipięta .Co on może dać i co dał ? ŻAL mi WAS LUDZIE DRODZY BOLESŁAWIANIE.
- ROZDAWAĆ NIE SWOJE KAŻDY POTRAFI ... TYLKO CO Z TEGO WYNIKNIE ZA ROK DWA .... POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZASTANÓWCIE SIĘ JESZCZE JEST CZAS
22258
#Horus nieaktywny
23 czerwca 2020r. o 9:50
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): qwax...
proszę cię ...bawisz się tu w jakieś szczeniackie ''podchody''...;)
ty się zobowiązujesz?...przestań ...

Tak myślałem. Jesteś TCHÓRZEM.
A może sam zauważyłeś w końcu swój błąd w tych "teoriach z du.py" o zmianie rządu (premiera i ministrów po zmianie prezydenta ;) ) i nie masz odwago się do tego przyznać!!
Nie cytuj bzdurnych wypowiedzi o jakichś kosmetycznych zmianach w rządzie. Wszak to ty krzyczałeś, że będzie nowy rząd, a nie zmiany kosmetyczne!!
Dobrze Panna Cię określił - jesteś tchórzem :)

no to znalazłeś sobie ''autorytet'' nie z tej ziemi...;)
ale masz do takich prawo skoro sam nie grzeszysz logiką...;)
ten twój ''odważny autorytet'' dzisiaj ukrywa się pod kolejnymi ''kwiatuszkami '' bo wie że jest skompromitowany a na dodatek ma na tyle ''ciepło'' że teraz już nawet się nie podpisuje ...hahaha

qwax...tu nie będzie żadnej ''kosmetyki''
to będą gruntowne zmiany...
kiedyś ci to przypomnę a teraz możesz dalej fantazjować...

nawet jak być przegrał podobny zakład będziesz tu pisał coraz to pod nowym kwiatkiem ...

nie zaprzeczyłeś że to robisz ?
rozumiem ...;)

ale czego się po tobie można spodziewać?

przecież to ty wypisujesz brednie że sam zadaję pytania i sam sobie odpowiadam...

pisz dalej a ja pozałatwiam sobie kilka spraw...:)
~~Pszeniczna Cykoria niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 10:01
ustawę 2 miliardy tvpis można cofnąć
trzeba wybrać mądrze
23 czerwca 2020r. o 10:09
https://tvn24.pl/premium/koronawirus-w-polsce-respiratory-kupione-przez-ministerstwo-zdrowia-posredniczyla-firma-z-lublina-4617489

1150 z 1200 zamówionych urządzeń do dziś nie ma. 110 milionów zł wypłaconych za ich dostawę też nie.

Firma o zerowym doświadczeniu w branży medycznej. Ma na koncie dwa postępowania upadłościowe prowadzone przed Sądem Rejonowym w Lublinie, zatrudnia trzech pracowników
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 10:14
Wybór innego prezydenta niż prezydent Duda wprowadzi trochę spokoju i refleksji w obozie dobrej władzy. Nie mają 3/5 w Sejmie aczkolwiek mogą liczyć na Konfederację.
Ale skoczyła by się kolanowa przepychanka w Sejmie. Wybór innego prezydenta nie oznacza z urzędu dymisji rządu - niech piją piwo którego nawarzyli tylko pomyleńcy i ludzie pozbawieni instynktu samozachowawczego przejęli by władzę od nich.
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 10:15
Wybór innego prezydenta niż prezydent Duda wprowadzi trochę spokoju i refleksji w obozie dobrej władzy. Nie mają 3/5 w Sejmie aczkolwiek mogą liczyć na Konfederację.
Ale skończyła by się kolanowa przepychanka w Sejmie. Wybór innego prezydenta nie oznacza z urzędu dymisji rządu - niech piją piwo którego nawarzyli tylko pomyleńcy i ludzie pozbawieni instynktu samozachowawczego przejęli by władzę od nich.
23 czerwca 2020r. o 10:16
https://crowdmedia.pl/znalazla-sie-zguba-za-70-milionow-wiadomo-gdzie-znajduja-sie-pakiety-wyborcze-sasina/

70 MILIONÓW ZŁOTYCH CO TO JEST
PRZY 500+
INFLACJI +
MENELOVE +
REKLAMA Villaro zaprasza