~~Grynszpanowa Kosodrzewina napisał(a): Wszystko dobrze ale co z tymi co mieszkają w gminie np. Kruszyn, Dobra, Bolesławice itp a pracują w Bolesławcu. Czy też będzie się ich zaliczało do mieszkańców Bolesławca (chodzi mi o abonament miesięczny czy roczny ?). Nic nie jest napisane ile będą płacić abonamentowo. Proszę nie pisać głupich komentarzy tylko wyjaśnić. Z góry dziękuję.
~~Oliwkowozielony Driakiew napisał(a):~~Grynszpanowa Kosodrzewina napisał(a): Wszystko dobrze ale co z tymi co mieszkają w gminie np. Kruszyn, Dobra, Bolesławice itp a pracują w Bolesławcu. Czy też będzie się ich zaliczało do mieszkańców Bolesławca (chodzi mi o abonament miesięczny czy roczny ?). Nic nie jest napisane ile będą płacić abonamentowo. Proszę nie pisać głupich komentarzy tylko wyjaśnić. Z góry dziękuję.
Będą płacić 240 zł na miesiąc jeśli kupią abonament.
Wielu ludzi spoza Bolesławca ma tu rodziny, rodziców. I będą płacić. Niech ci rodzice podziękuję Romanowi i dalej głosują.
~~Grynszpanowa Kosodrzewina napisał(a): Wszystko dobrze ale co z tymi co mieszkają w gminie np. Kruszyn, Dobra, Bolesławice itp a pracują w Bolesławcu. Czy też będzie się ich zaliczało do mieszkańców Bolesławca (chodzi mi o abonament miesięczny czy roczny ?). Nic nie jest napisane ile będą płacić abonamentowo. Proszę nie pisać głupich komentarzy tylko wyjaśnić. Z góry dziękuję.