~Jaskraworóżowy Hibiskus napisał(a): dla mnie jeden wniosek ;nie warto angazowac się w promowaniu miasta które nie dostrzega osoby mające osiągniecia na arenie międzynarodowej. Wstyd-jestem tego samego zdania a tak na marginesie nie wiesz ze im więcej osiągasz tym wieksza ludzka zawisc? honorowi krwiodawcy tez zostali ominęci a przecież ratuja zycie
~~Niebieska Stokrotka napisał(a):~Jaskraworóżowy Hibiskus napisał(a): dla mnie jeden wniosek ;nie warto angazowac się w promowaniu miasta które nie dostrzega osoby mające osiągniecia na arenie międzynarodowej. Wstyd-jestem tego samego zdania a tak na marginesie nie wiesz ze im więcej osiągasz tym wieksza ludzka zawisc? honorowi krwiodawcy tez zostali ominęci a przecież ratuja zycie
~~Zarumieniony Winorośl napisał(a):~~Niebieska Stokrotka napisał(a):~Jaskraworóżowy Hibiskus napisał(a): dla mnie jeden wniosek ;nie warto angazowac się w promowaniu miasta które nie dostrzega osoby mające osiągniecia na arenie międzynarodowej. Wstyd-jestem tego samego zdania a tak na marginesie nie wiesz ze im więcej osiągasz tym wieksza ludzka zawisc? honorowi krwiodawcy tez zostali ominęci a przecież ratuja zycie
Pierwszy raz widzę rzeczywiście uczciwy podział nagrod..Całe lata widzieliśmy tylko Komando ,Carpe Diem, UTW, ciagle te same nauczycielki i mylisz się bo do tej grupy należa PCK w tym kr wiodawcy.Wszystkim szczerze gratuluję a szczególnie Pani Agnieszce Pisarek z II Środowiskowego Domu Samopomocy.Pamietam młodziutką dziewczynkę a teraz widzę jak ogromnego dzieła dokonała .To cieszy BRAWO Mar ...ska nie wpisuj sobie te komentarze a swego s.p mezula zostaw w spokoju
Szkoda ,że nie wspomniano zmarłego Przewodniczącego Jana Doktora.Wiele lat życia pośiecił na prowadzenie Związku Emerytow i Rencistów .Warto pamiętać o takich ludziach na kamieniu społecznicy się nie rodzą szczególnie w dzisiejszych materialistycznych czasach
~Bursztynowy Rumianek napisał(a): Żenujące, mimo że to kabaret, protekcjonalne traktowanie pana listonosza. Odbija wam panowiesłuszna racja a w ogóle to chyba jakas kpina ze strony tej ,,inteligencji,,...…-