Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

~~Ciemnożółta Kostrzewa niezalogowany
22 czerwca 2020r. o 18:06
skorn napisał(a): https://

,I CO Z TEGO, że jacyś zwolennicy Konfederacji coś tam nabroili? A najlepiej, jakbyś podał więcej szczegółów: kto, kiedy i gdzie pobił, bo na razie to jakieś niusy z oko-press ''
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
22 czerwca 2020r. o 18:42
no jasne ...
co z tego?
przecież według ciebie nic się nie stało...
te kilka siniaków ,naderwane ramiona ,rozbita głowa ''to nic takiego''

pobity student któremu lekarz rekonstruował nos i szczękę po kopnięciu ''narodowca'' to też według ciebie - ''nic takiego''

pobity reporter wrocławski reagujący na malowanie przez ''patriotów'' hasełka ''bij Żyda'' opatrywany przez lekarzy to też dla takich jak ty -''nic wielkiego''

dzisiejsi ''narodowcy'' to często zgraja zbirów bez żadnych zahamowań...
wyrośli na nacjonalistycznych ,faszyzujących wręcz hasłach MW ,ONR-u i innych ''falang''

to o was jeden z polityków mówił do Winnickiego (dlaczego do niego ? )że powinien powstrzymać swoich od zachowań faszystowskich ...

zaprzeczysz?

skąd u was ''pseudonarodowcy'' zamiast odwołań do polskich symboli takie ciągotki do runów nazistowskich ,do wszelkiego rodzaju wkrętek jawnie odnoszących się do symboliki nazistów?

zaprzeczysz?
22258
#Horus nieaktywny
23 czerwca 2020r. o 0:22
nie tylko ja widzę w ''narodowcach'' początki odradzającego się faszyzmu ...

to nie ja zarzuciłem Winnickiemu popieranie faszyzmu ...

ale jest późno i nie chce mi się pisać ...
ja kiedy w tivi leci film który uważam za klasykę kina wolę film niż pisanie z kimś tak zmanipulowanym jak ty...
na Paramount leci ''Dawno temu w Ameryce''...kapitany film z DeNiro i Woodsem ..tyle że cholernie długi więc resztą sobie nagram i przy porannej kawusi...

jak zechcesz i znajdziesz na tyle odwagi jutro możemy do tego wrócić ...;)
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
23 czerwca 2020r. o 10:26
Niestety bliżej konfederatom do pis-u niż do demokratycznej Polski.
13926
qwax_
23 czerwca 2020r. o 11:16
~~Kawowy Cytryniec napisał(a): Niestety bliżej konfederatom do pis-u niż do demokratycznej Polski.

A możesz coś więcej?
Bo dobrze jakbyś te bzdurne zarzuty czymś podparł ;)
PS.
No chyba, że pościk zamieścił ten nasz forumowy głupek, by podtrzymać dyskusję ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
23 czerwca 2020r. o 12:24
nie dupku :]

to nie mój post....hahaha
i kto tu po raz kolejny wychodzi na głupka?...:]
13926
qwax_
23 czerwca 2020r. o 12:55
Horus napisał(a): nie dupku :]

Ale ja napisałem "formowy głupek", a nie Horus.
Dlaczego pomyślałeś o sobie? Ty - człowiek oświecony i wszechstronnie utalentowany, a kto wie, może i przyszły minister prezydenta Trzaskowskiego (po wyborach przecież on powoła nowy rząd ;) ).
Jak mogłeś tak pomyśleć? Zawiodłem się ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
23 czerwca 2020r. o 13:11
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): nie dupku :]

Ale ja napisałem "formowy głupek", a nie Horus.
Dlaczego pomyślałeś o sobie? Ty - człowiek oświecony i wszechstronnie utalentowany, a kto wie, może i przyszły minister prezydenta Trzaskowskiego (po wyborach przecież on powoła nowy rząd ;) ).
Jak mogłeś tak pomyśleć? Zawiodłem się ;)

dlaczego pytasz?
bo ja w przeciwieństwie do ciebie myślę ...:)
to ty piszesz do mnie ''pajacu'' :) to ty kolejny post zamieszczasz po postem kogoś kto jak widzisz myśli podobnie jak ja a ty w swojej zajadłości mnie go przypisujesz...;)

qwaxiku:)
nie jestem ''oświecony '' a jeśli już to troszkę oczytany...;)
czy jestem ''wszechstronnie utalentowany''?...otóż nie ...nie potrafię upiec chleba czy też zrobić od podstaw instalacji elektrycznej...
czyli mnie przeceniasz ale dzięki za to że tak mnie widzisz...:)

mnie ministrem?
jestem ''za''
na miesiąc może dwa...
cienko by ''kwikli'' twoi kolesie od wszelkiej maści rybaków czy winnickich ...;)

zawiodłeś się?

ojej ...gdyby nie to ze mnie po raz wtóry ubawiłeś byłbym niepocieszony...;)

a co tam u Bosaka?
nadal w granicach 5% ? :]

pocieszę cię ...to i tak lepiej niż każdy dawny wynik korwina? :]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.