Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

22258
#Horus nieaktywny
26 czerwca 2020r. o 6:46
jak widzę ''słodzicie'' sobie ile wlezie...

tylko co z tego wynika?

żaden z was nie odniósł się do konkretnych zarzutów jakie kierują w stronę waszych kolesi...

a jak czytam że ktoś z tego zdjęcia które zamieściłem wcześniej ma być w tym waszym ''rządzie'' to tylko współczuć temu krajowi...

niezły ''odlot'' z tym że ktoś się boi ''konfederacji'' :]

jesteście i pozostaniecie na długo niszową partyjką ...

dlatego by w końcu dorwać się do ''koryta'' i mieć z tego ''wygodne życie'' jestem pewien że się ''sprzedacie''

przecież wasz Bosak musi sobie ''wypracować'' jakąś emeryturkę ...

skąd ma ją dostać skoro jego ''kariera'' zawodowa to jedynie przynależności organizacyjne ...

a to jakiś ''ruch'' a to ''młodzież''

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
26 czerwca 2020r. o 17:49
Horus napisał(a): by w końcu dorwać się do ''koryta'' i mieć z tego ''wygodne życie''

Nie jeden z tego powodu wstąpił do partii, na kandydata której masz zamiar głosować. Tych koryciarzy z PO muszą być tysiące, ale dalej udawaj , że tego nie widzisz. Jeden więcej nic nie zmieni : )

Od 1:14:48 wywiad z bratem K. Bosaka, Markiem. Oczywiście pojawiło się pytanie o Rosję ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
27 czerwca 2020r. o 6:38
po raz kolejny skorn pokazuje że punkt spojrzenia zależy od tego kto i gdzie patrzy...;)

poprzedni wpis to wpis w typie odpowiadającym pisaninie pis.io.rów którzy nie piszż o swoich ale odwracają uwagę od własnych problemów pisząc ''przez ostatnie osiem lat...'' itd

krótko mówiąc - do konfederacji można wstąpić dla kariery ale do wspomnianej PO już nie ...

zastanawiam się czy nie popełniłem pewnego błędu zakładając ten temat ...
temat sam w sobie jest tylko kolejnym tematem ale czy bliższym prawdzie nie było by zapytanie w tytule czy nie jest to partia bardziej ''profaszystowska'' niż ''prorosyjska''

aby była jasność - piszę o partii a nie o jej członkach....;)

myślę że posty forumowiczów pozwolą mi na pewną ocenę ...
~~Pąsowy Czarny niezalogowany
27 czerwca 2020r. o 13:39
211
skorn
27 czerwca 2020r. o 18:55
Horus napisał(a): bliższym prawdzie nie było by zapytanie w tytule czy nie jest to partia bardziej ''profaszystowska'' niż ''prorosyjska''

aby była jasność - piszę o partii a nie o jej członkach

Partia profaszystowska, ale jej członkowie już nie.

Niech ktoś to przetłumaczy na polski ; )

<i>
~~Perłowoszary Zawilec niezalogowany
27 czerwca 2020r. o 22:52
aleś ty głupi ,nawet wśród nazistów byli tacy którzy organizowali opór przeciwko Hitlerowi a nawet byli zamachowcami
więc słupołazie skoro tego nie kumasz to jak z tobą ma ktoś pisać?masz problemy z myśleniem i jeśli ktoś ci czegoś nie napisze wprost sam nie potrafisz odczytać przekazu
22258
#Horus nieaktywny
28 czerwca 2020r. o 14:38
skorn napisał(a):
Horus napisał(a): bliższym prawdzie nie było by zapytanie w tytule czy nie jest to partia bardziej ''profaszystowska'' niż ''prorosyjska''

aby była jasność - piszę o partii a nie o jej członkach

Partia profaszystowska, ale jej członkowie już nie.

Niech ktoś to przetłumaczy na polski ; )

a co ?
chciałbyś nazwisk?...;)

facet...prostych spraw nie kumasz...
w kraju tak zidiociałym jakim jest dzisiaj Polska poprzez ''prawa'' stanowione przez bandę rządzących idio.t.ów skrajna (nacjonalistyczna) prawica za napisanie o kimkolwiek ''ksenofob'' czy ''faszysta'' można odpowiadać przed sądami ...
a te dzisiaj jak nigdy dotąd chronią dzisiejszych ''pseudoprawicowców''

to co dzisiaj piszę o fascynacji Winnickiego''ideami'' faszyzmu ma solidną podstawę ...
i nie jest to moja opinia chociaż w pełni się z nią zgadzam...

dzisiaj ze względu na czas wyborów wymienianie pewnych nazwisk jest ....niewskazane ;)

ale bez żadnych przeszkód mogę pisać o ''partii'' jako całości ...

kumasz?

czy i to , pomimo tego że piszę w znanym ci języku nadal jest dla ciebie niezrozumiałe...:]

Dopisane 28.06.2020r. o godz. 14:38:

~~Perłowoszary Zawilec napisał(a): aleś ty głupi ,nawet wśród nazistów byli tacy którzy organizowali opór przeciwko Hitlerowi a nawet byli zamachowcami
więc słupołazie skoro tego nie kumasz to jak z tobą ma ktoś pisać?masz problemy z myśleniem i jeśli ktoś ci czegoś nie napisze wprost sam nie potrafisz odczytać przekazu

:]
~~Bura Miesiącznica niezalogowany
28 czerwca 2020r. o 14:53
Czyli naziści byli źli czy dobrzy Horus ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.