skorn napisał(a): Jak w 2007 r. zaczęła rządzić Platforma, to ile osób poszło siedzieć za afery w czasach PiS? 8 lat rządów PO, kupa czasu na rozliczenia.
~~Grafitowa Hutujnia napisał(a): Antypolski to jest pis?
~~Bursztynowa Szachownica napisał(a):skorn napisał(a): A jesli tak to czy wybór jej kandydata na prezydenta to dobry pomysł?
Zapraszam do dyskusji!
Kto jest największa zakałą na tym forum i uzasadnij dlaczego jest nim korniszon .
~~Jaskraworudy Motylek napisał(a): Oczywiście że antypolska. Donoszenie na Polskę stało się ich pasją. Po co nam PO przecież mamy SDP.
~Zarumieniona Magnolia napisał(a): Platforma Obywatelska na pewno nie mają nic wspólnego z dewizą Bóg,Honor,Ojczyna.
~Niebieskoszara Calibrachoa napisał(a): Jestem w szoku. Miałem nie iść na te wybory, ale po zapoznaniu się z poglądami Trzaskowskiego zmuszony jestem iść na Dudę. Nigdy bym nie przypaszczał cokolwiek zmusi mnie do tego kroku. Jednak wizja Polski gdzie nachodźcy mordują niewiernych, gwałcą dziewczynki jak w Kolonii, wizja Polski, gdzie meczety będą powstawać jak grzyby po deszczu niestety powoduje że trzeba dać to Dudzie.
Nie chcę, żeby Pan Rafalek na sam koniec za zatrzymanie inwestycji i uczynienie z Polski niemieckiego podnóża dostał stołek jak jego poprzednik Tusk. Nie chcę tego scenariusza.
Nigdy nie pooierałem PISu. W sumie wciąż nie popieram. Ale jest to dużo mniejsze zło.
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):skorn napisał(a): Jak w 2007 r. zaczęła rządzić Platforma, to ile osób poszło siedzieć za afery w czasach PiS? 8 lat rządów PO, kupa czasu na rozliczenia.
To powiedz ilu złodziei z PO zamknął PIS przez ostatnie 5 lat ?