~~Płomienna Fortegilla napisał(a): czy ktoś wie na jakiej zasadzie kilkaset tysięcy maseczek, kilkadziesiąt tysięcy kombinezonów i ponad trzydzieści tysięcy litrów płynu dezynfekującego zostało zakupione i wysłane do watykanu ?
to jakaś pomoc dla biednych była czy co ?
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):Horus napisał(a): normalność ...
bez chamskiej ''hołoty''
wystarczy...
Jeżeli dzika reprywatyzacja to dla ciebie normalność to ja dziękuję.
Ten gościu sprzeda cię razem z twoim łóżkiem.
A Duda odda cię za darmo razem z twoją starą .
Moja stara jest młodsza od ciebie o ponad 20 lat.
Pytanie nie jest która partia nie będzie nas okradać tylko która partia będzie nas mniej okradać.
Pedofil?
A moja stara jest o 30 lat młodsza od twojej starej .
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Stalowy Niecierpek napisał(a):Horus napisał(a): normalność ...
bez chamskiej ''hołoty''
wystarczy...
Jeżeli dzika reprywatyzacja to dla ciebie normalność to ja dziękuję.
Ten gościu sprzeda cię razem z twoim łóżkiem.
A Duda odda cię za darmo razem z twoją starą .
Moja stara jest młodsza od ciebie o ponad 20 lat.
Pytanie nie jest która partia nie będzie nas okradać tylko która partia będzie nas mniej okradać.
A moja stara jest o 30 lat młodsza od twojej starej .
Horus napisał(a): normalność ...
~~Mysi Miłorząb napisał(a): Odpowiadam na pytanie tytułowe: TAK.razem z PiSem to wszystko to agenci którzy za zadanie niszczyc polaków.i mordować szczepionki 5g jedzenie z marketów brak służby zdrowia ,przeciez to widać gołym okiem zeby nie głosować na du-de