Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protestujący czekają na Andrzeja Dudę
~~Czarnofioletowa Jeżyna niezalogowany
4 lipca 2020r. o 14:20
~Pawi Czosnek napisał(a): Te obelgi wysmarowane patykiem na pogiętych kartonach, świadczyły o dobrym guście protestujących.

Nie było by ŚWIŃ przy korycie gdyby nie BARANY przy urnach .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowatoczerwona Kobea niezalogowany
4 lipca 2020r. o 14:30
~Niebieskawozielony Wilczomlecz napisał(a): O jakim ułaskawieniu pedofila ty piszesz niedouczona PO-wska miernoto? Doinformuj sie, ze człowiek nie został ułaskawiony ale odsiedział swoja kare w całości! Jesli wiesz co to takiego encyklopedia to poczytaj sobie-jesli potrafisz czytac ze zrozumieniem :D na temat ułaskawienia... trzaskowski jest gwarantem zapaści Polski i powrotu Polski na klęczki przed UE... W porównaniu do P. Dudy nie ma nic do powiedzenia a nawet na zadawane pytania nie potrafi odpowiadac taki jest ŚWIATŁY, prawie tak oświecony jak ty :D i mylisz sie, bo ja akurat nie korzystam z 500+ ale to ponad twoje rozumowanie i twój światły umysł

Pedofil to ktoś kto nigdy się nie naprostuje i zawsze będzie zagrożeniem ,to,że odsiedział wyrok to bardzo dobrze ale zakaz jest zakazem i nie można podważać wyroków bo rodzi to chaos.Natomiast my nie mamy szansy porównać co kto ma do powiedzenia bo wasz kandydat na wiecach nie rozmawia z dziennikarzami i pierdzieli te same farmazony.Nie ma czym się chwalić dla mnie było by poniżeniem korzystanie z 500+ ale ty pisowska miernota nie jesteś tego w stanie ogarnąć.Precz z hipokrytami,kłamcami i ludzmi bez honoru przyspawanymi do koryt.
~~Ciemnobrązowy Przetacznik niezalogowany
4 lipca 2020r. o 14:48
Nic nie kumasz. Córka i partnerka o to prosiły, z poparciem sądów i instytucji rodzinnych. Jak gówno wiesz i rozumiesz to milcz.
~~Szarożółta Tunbergia niezalogowany
4 lipca 2020r. o 14:53
Objazdowa faszystowska płatna bojówka pana kandydata T. funkcjonariusza PO wyjąca, rycząca, gwiżdżąca i zrywająca każdy wiec Dudy jakoś dziwnie kojarzy się z latami 30-mi naszego zachodniego sąsiada. Gołym okiem widać że przy pomocy rozwydrzonej hołoty chcą nam wybrać i nie daj Boże wybiorą nam prezydenta.
Dowodem jest szmatławiec-gadzinówka "Fakt" i inne POlskojęzyczne media niestety w 90% wyprzedane przez nasz kraj w ręce niemieckiego kapitału. I wybierające nam prezydenta min. za pomocą chuliganerii.
Bo rzekomo kapitał nie ma narodowości, tylko zapomnieli że Niemcy natychmiast znacjonalizowali u siebie jedyny tygodnik z kapitałem anglosaskim
~~Zielononiebieski Przetacznik niezalogowany
4 lipca 2020r. o 15:09
~~Kruczoczarny Pustynnik napisał(a):
~Lawendowa Azalia napisał(a):

Będziecie tak repolonizowac jak Bierecki kasę z SKOK, Szumowski maseczki i respiratory, Morawiecki działki we Wrocławiu, Kuchciński nieletnie Ukrainki samotem, Ziobro śmierć ojca, Sasin 70 baniek, Zalewska kontenery PCK, Kępa plecaki dla dzieci z Syrii, CBA 10 milionów, Duda 2 miliardy, konstytucję, pedofilów i ulaskawienia z Dobienieckim, Kaczyńska wielu mężów, Chrzanowski Idea Bank, Antoni Misiewicza, Piebiak małą Emi, Gapiński swoje lampucery, Przylebska z Wolfgangiem TK i Szydło miliony z mężem i dowody z rozbicia seicento? Że tylko wymienię kilka repolonizacji z ostatniego okresu pisie syny. Tak będziecie repolonizować?

piękne podsumowanie :)
powinieneś tym głupcom wklejać to codziennie i po kilka razy
~~Ciemnogranatowy Żeniszek niezalogowany
4 lipca 2020r. o 15:15
Redakcja tego portalu jest tak niezależna jak wszystkie media w tym kraju . Nie wiem kto nazwał ten materiał "Protestujący czekają na Andrzeja Dudę" ale to pokazuje jakich płytkich prowokacji się teraz używa . Temat powinien brzmieć "Zwolennicy i przeciwnicy czekają na PAD " lub "Ludzie czekają na PAD" , ale jakie medium taki i tytuł .
~Koralowa Jodła niezalogowany
4 lipca 2020r. o 15:29
Ci protestujący to biedni umysłowo ludzie. Chorzy z nienawiści.
Oni za 5 lat nawet nie będą pamiętali kim był ten Trzaskowski. Przejdzie to historii hańby jak Palikot, Petru, Grodzkie.
Za tydzień Andrzej Duda będzie ponownie prezydentem. Niemcy jeszcze tym razem nie będę pić szampana.
~~Zielononiebieski Przetacznik niezalogowany
4 lipca 2020r. o 15:37
jak dla mnie zarzut z twojej strony nie jest do końca słuszny
każdy ma pełne prawo do swojego zdania a to że mogą nie przepadać za dudą pozwala im na taki a nie inny tytuł
popatrz na ,,paski'' kurskiej ku,rw.zji popatrz na tytuły artrykułów Sakiewicza
byłem na Rynku kiedy duda przyjechał ,byłem wśród tych którzy głośno wyrażali swoje zdanie na temat dudy i jego obecności w naszym mieście
dziennikarstwo w dzisiejszej Polsce zepsuł obóz pisu poprzez swoje Holeckie czy Gmyzów i inne Ogórki
Ziemkiewicz i Rachoń to najlepsze przykłady
tytuł jak dla mnie jest świetny bo podkreśla to że to PROTESTUJĄCY już czekają
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.