Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 17:35
tak ...dobrze napisałeś ...

pożyteczny bo ty jesteś tu szkodnikiem ...:D

taka z ciebie mucha plujka...:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
24 marca 2021r. o 18:15
Horus napisał(a): tak ...dobrze napisałeś ...

Na naszym lokalnym portalu mamy pożytecznego ( użytecznego ) idiot,ę który w latach osiemdziesiątych ze strach zakonspirował się pod sukienką mamusi , dziś kiedy odwaga staniała niczym Urban kontynuuje jego haniebne dzieło propagandysty komunistycznego .

Dopisane 24.03.2021r. o godz. 18:15:

miało być - propagandy komunistycznej , nie szkodzi do tego pana nikt wszystko pasuje
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 marca 2021r. o 19:03
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): tak ...dobrze napisałeś ...

Na naszym lokalnym portalu mamy pożytecznego ( użytecznego ) idiot,ę który w latach osiemdziesiątych ze strach zakonspirował się pod sukienką mamusi , dziś kiedy odwaga staniała niczym Urban kontynuuje jego haniebne dzieło propagandysty komunistycznego .Dopisane 24.03.2021r. o godz. 18:15: miało być - propagandy komunistycznej , nie szkodzi do tego pana nikt wszystko pasuje

I tu się zgodzę Lucjanie . Pan NIKT. Tyle tylko , że w internecie szaleje prawdziwy Pan Nikt i nie zamierza się zaszczepić :D

Ale jedno , co można przyznać Głupiej Parówie , wystarczy , że zerknę na Bolec i nie muszę telewizorni oglądać ... wiem ilu pedofili z Solidarności wyłapali :D

Dawno temu słuchałem Andrzeja Gwiazdy i Anny Walentynowicz . Paholenciem byłem , kiedy esbecja zorganizowała Solidarność wśród elit , ale do dzisiaj cenię sobie wiarę ... nawet w upadłe idee :)

Lucjanie oficjalnie mówię ... więcej takich , jak Ty ... i niech Parówa mówi żem wazeliniarz :D

Tylko proszę , nie daj się zaszczepić :)

Dopisane 24.03.2021r. o godz. 19:03:

Cholera miało być w Kościele , nie w Solidarności :D

Miejmy nadzieję Lucjanie , że Parówa nie zauważy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ołowianoniebieski Buk niezalogowany
24 marca 2021r. o 19:07
Horus napisał(a): ty popieprzony hipokryto ...
teraz nagle próbujesz się usprawiedliwiać że tylko reagujesz na krytykę tej ''s''?

to ty fałszywcu pojawiłeś się u kolegi w jednym celu ...

BY CZEGOŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ ...;d

NO I CZEGO SIĘ DOWIEDZIAŁEŚ NIESPEŁNINY ''SOLIDARUCHU'' :d

będziesz tu produkował te swoje brednie więc zawsze przeczytasz słowa krytyki ...
''sprzedałeś '' swojego wodza tak samo jak sprzedał go Kornel kiedy chyba w 82 założył tą ''s'' niby ''walczącą''

zdradził '' S'' dla swojej ''s'' a ty jak bezmyślny kmiotek polazłeś za nim...
to tacy jak ty doprowadzili do upadku ''s''

no jak tam?
co tam ta encyklopedia ''s'' pisze o twoich ''dokonaniach'' :D
jest coś?

ile dni -ile godzin ;D - spędziłeś jako internowany?
ile godzin spędził jako internowany mkkwacz?...;D

''cienki bolku '' kreujący się tu na herosa ''s''

zatrzymano ponad 6 tyś ludzi związanych z ''s'' ...byłeś wśród nich?
zatrzymano Girka wraz z Jaroszewiczem ...

dlaczego manipulancie o tym nigdy nie wspominasz?

bo ty oszołomie widzisz tylko Gen. Jaruzelskiego i Kiszczaka ...
nawet Reagen wypiął się się na was bo ''yankee'' uważali że stan wojenny jest mniejszym złem niż wkroczenie sowietów...

powtarzam ...więcej czytaj o ile potrafisz zrozumieć co czytasz ..;D

Po czymś takim biedaku myślę, że lekarz to już ci nie pomoże. Jęczy i jęczy biedaczyna.
4335
24 marca 2021r. o 19:07
... i nie doniesie tam gdzie trzeba :D

Boże , co by to było gdyby Parówa zobaczył mnie bez maseczki :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
24 marca 2021r. o 19:29

Piotrek Solidarność osiągnęła cel , to my wszyscy pozwoliliśmy na pseudo - reformy Balcerowicza , Lewandowskiego , Buzka , pięknego Marianka aby działać w Solidarności byłeś za młody , rozumiem to .
Byłeś natomiast na tyle dorosły by zapamiętać jak liberałowie i postkomuniści przy biernej postawie społeczeństwa robili co chcieli .
Rozumiem Januszka , on był jest i zostanie śmierdzącą parówą .
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 19:34
aby wazeliniarzom nie zabrakło podsyłam ''nową partię''...;D

ojojoj...pedofile w Solidarności????

no tak ..skoro wcześniej pisało się o ''pedofilu plantatorze'' ;D to teraz jakby pewien obraz się utrwalał...;D

jarajcie ,liżcie sobie to i tamto bo dla mnie ważniejszy jest mecz Kędzierzyna z Kazaniem...

ale wrócę i skopię wam dupska...:D[img=1616610885_tnssea1.png]
4335
24 marca 2021r. o 19:55
M21W2 napisał(a):
Piotrek Solidarność osiągnęła cel , to my wszyscy pozwoliliśmy na pseudo - reformy Balcerowicza , Lewandowskiego , Buzka , pięknego Marianka aby działać w Solidarności byłeś za młody , rozumiem to .
Byłeś natomiast na tyle dorosły by zapamiętać jak liberałowie i postkomuniści przy biernej postawie społeczeństwa robili co chcieli .
Rozumiem Januszka , on był jest i zostanie śmierdzącą parówą .

I zaś muszę przyznać Ci rację Lucjanie . Parówa parówą pozostanie , ale pomimo tego szlak mnie bierze żeś nie wspomniał o Ryżym Olsenie , królu eurokołchozu :)

Lucjanie , czyżby demencja Cię dopadła , jak mnie ? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.