Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 20:37
M21W2 napisał(a):
Nie Piotrze nie zapomniałem o ryżym , w pierwszych latach przemian był pionkiem . Ryży kończył wyprzedaż po wygraniu wyborów w 2007 r .Dopisane 24.03.2021r. o godz. 20:13:
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
............................... aby działać w Solidarności byłeś za młody , rozumiem to .
:D

Byłeś natomiast na tyle dorosły by zapamiętać jak liberałowie i postkomuniści przy biernej postawie społeczeństwa robili co chcieli .
Rozumiem Januszka , on był jest i zostanie śmierdzącą parówą .

rozwijasz się dupku jak widzę ...

a jak myślisz?

ty jesteś ''pachnąca''?...:D

Morusku zapewniam że jak zmądrzejesz i przestaniesz być smarkaczem z piaskownicy używającym epitety w stosunku do mnie dostosuję się do Ciebie i nie będziesz śmierdzący , jedyne czego ci nie odpuszczę to piętnowanie Twoich kłamstw .

ty jesteś za prostacki ''buraku'' być mógł mi cokolwiek ''odpuszczać''...;D

łżesz tu jak najęty ...już nie raz udowadniano ci twoje oszustwa...

a gumofilce zdjęte ? :D

Dopisane 24.03.2021r. o godz. 20:37:

M21W2 napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Zachęcasz mnie abym sprawdził czy piszesz prawdę czy kłamiesz jak parówa , nie ma problemu --7-04 godz. 10:25 coraz bliżej .

widzisz jak szybko dopasowałeś się do ''poziomu'' koleżki który wcześniej wyzwał cię od ''pedałów plantatorów''?

pasujecie do siebie jak ulał...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 marca 2021r. o 21:02
M21W2 napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Toś mnie uspokoił Lucjanie , bo już przez moment myślałem , że masz gorszą pamięć ode mnie . Widzisz , Parówa potrzebuje pięciu komputerków ... Sztuczna Inteligencja do rzucania cytatami , a jaka harda przy klawiaturce , a w realu piwa ze mną wypić nie chce :D

Lucjanie ... nie myśl sobie , że nie doceniam ... współczuję ... wszystko psu w dupę ... ale proszę ... System chce Cię odstrzelić ... nie daj się :)

Zachęcasz mnie abym sprawdził czy piszesz prawdę czy kłamiesz jak parówa , nie ma problemu --7-04 godz. 10:25 coraz bliżej .

Lucjanie ... proszę ...

Nauczyłem się od Jezusa , a nie włóczę się po kościołach , dzieci nie chrzciłem , moje wnuczęta też nie chrzczone ... nauczyłem się od Jezusa , że tylko prawda godna jest uwagi :)

Oczywiście dylemat różnych źródeł ... ale powiedz Lucjanie , komu wierzysz ... Jezusowi , czy koncernom farmaceutycznym ?

Nawet Janek z Padmos nie przewidział takiej apokalipsy z koronaświrusem w tle :D

Lucjanie ... proszę , skreśl tą datę :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
24 marca 2021r. o 21:18

Januszku Piotrek jeszcze coś więcej napisał czy tylko to co często powtarzasz aż do znudzenia , sprawdź w ipeku bo strasznie przynudzasz .
Nie pochlebiaj sobie nie udowodniłeś nic bo nie było co udowadniać , potrafisz tylko insynuować i opluwać .

Dopisane 24.03.2021r. o godz. 21:12:

~Brązowawy Różanecznik napisał(a): Jakich polskich? Do państwa należy 27% Orlenu.

Żartowniś z Ciebie .

Dopisane 24.03.2021r. o godz. 21:18:

Piotrek , do jednego z nasz przemawia Anioł do drugiego diabeł , jak to sprawdzić też nam podpowiedzieli , nie mam odwrotu .
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 21:19
co jest o tobie w tej encyklopedi?
czy twój prezesina spędził z godzinę na internie?
czy ty spędziłeś tam z jedną minutę?

a teraz co?
kilka blaszek robi z ciebie ''opozycjonistę''?

na żadne z tych pytań nie możesz odpowiedzieć forumowy bajkopisarzu :D
może w lokalnej remizie ktoś ci ę tam posłucha...pod warunkiem że postawisz mu wino...

całe Ocice drą z ciebie łacha ...i słusznie...;D

taki kmiot jak ty to rzadkość...:D
14240
M21W2
24 marca 2021r. o 21:36

Fantazja ponosi naszego Januszka .

Pytam kolejny raz kiedy spoważniejesz smarkaczu .

~~Czarniawy Driakiew niezalogowany
24 marca 2021r. o 21:43
tak wygląda Polska ,a wszystko przez antagonizm

jeden drugiemu ,udowadnia coś czego ,nie są wyjaśnić sobie

s to już historia ,która nie łączy,a WSPANIALE dzieli
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 21:49
M21W2 napisał(a):

Fantazja ponosi naszego Januszka .

Pytam kolejny raz kiedy spoważniejesz smarkaczu .

ty siebie zapytaj kiedy zmądrzejesz ...

smarkaczem to jest twój wyśmiany wprost wnusio...''narodowiec'' od siedmiu boleści ...;D

jak zniósł fakt że twój koleżka wyzwał jego dziadzia od ''pedałów plantatorów'' ...;D [img=1616618988_4r6f90e.jpg]
14240
M21W2
24 marca 2021r. o 21:55
Dobrze Januszku zaspokoję Twoją ciekawość , ty taki niby bystrzak , niby umiesz czytać , szkoda tylko że nie potrafisz myśleć . RODO Januszku .

IPN nie wymazuje nikogo z „Encyklopedii Solidarności”
Barbara NiedzielkoData publikacji 17.12.2020
Brak niektórych nazwisk w nowej wersji internetowej „Encyklopedii Solidarności” związany jest tylko i wyłącznie z brakiem zgody niektórych autorów haseł na powtórne ich wykorzystanie.
10 grudnia 2020 r. została uruchomiona nowa wersja portalu „Encyklopedia Solidarności” – encysol.pl.

Instytut Pamięci Narodowej przejął opiekę nad tą cenną inicjatywą po innym podmiocie.

Na obecnym portalu znajduje się tylko około jednej trzeciej haseł opublikowanych w jego poprzedniej wersji. Pozostałych zabrakło z tego powodu, że IPN nie posiada praw autorskich do tych właśnie biogramów i haseł. IPN prowadzi negocjacje w sprawie pozyskania tych praw.

Inicjatywa pod nazwą „Encyklopedia Solidarności” obejmuje łącznie około 5000 biogramów i 2000 haseł i jest wciąż rozwijana. To jedyna inicjatywa tego typu.

Widzisz mały Januszku , ja jestem w grupie tych dwóch trzecich .
Jeszcze do Twojej wiadomości , nie masz prawa tak jak IPN upubliczniać nikogo danych osobowych , możesz trafić na mniej tolerancyjnego człowieka jak ja , np .takiego kapusia jak Ty i poleci do sądu .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.