M21W2 napisał(a):
............................... aby działać w Solidarności byłeś za młody , rozumiem to .
:D
Byłeś natomiast na tyle dorosły by zapamiętać jak liberałowie i postkomuniści przy biernej postawie społeczeństwa robili co chcieli .
Rozumiem Januszka , on był jest i zostanie śmierdzącą parówą .
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):
............................... aby działać w Solidarności byłeś za młody , rozumiem to .
Byłeś natomiast na tyle dorosły by zapamiętać jak liberałowie i postkomuniści przy biernej postawie społeczeństwa robili co chcieli .
rozwijasz się dupku jak widzę ...
a jak myślisz?
ty jesteś ''pachnąca''?...:D
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):
rozwijasz się dupku jak widzę ...
a jak myślisz?
ty jesteś ''pachnąca''?...:D
~Brązowawy Różanecznik napisał(a): A za chwilę polski Lotos sprzedadzą zagranicznemu Orlenowi a wy im będziecie bić brawo.
Pannazdzieckiem napisał(a): Toś mnie uspokoił Lucjanie , bo już przez moment myślałem , że masz gorszą pamięć ode mnie . Widzisz , Parówa potrzebuje pięciu komputerków ... Sztuczna Inteligencja do rzucania cytatami , a jaka harda przy klawiaturce , a w realu piwa ze mną wypić nie chce :D
Lucjanie ... nie myśl sobie , że nie doceniam ... współczuję ... wszystko psu w dupę ... ale proszę ... System chce Cię odstrzelić ... nie daj się :)