Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2021r. o 20:48
~~Pożółkły Złotlin napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
skorn napisał(a):
Kłamco Horusie - to w tej bluzie widziałeś wnuczka , wszędzie widzisz symbole narodowców i faszystów .

[img=1616696047_wh6zyyn.jpg]

Lucek, oczy Ci PISdą zarosły? nie widzisz tego, że pod tym "orłem" tylko swastyki jest brak?.

niech mi ktoś tu powie czy jakiś chłystek być może niedawno kończący gimnazjum zakładając taką koszulkę ,z takim napisem chce przez to pokazać że on jest lepszy a inni nie są ''wychowani w Polsce''?

gołodupcy nie mający bladego pojęcia o życiu myślą że koszulka zrobi z nich kogoś lepszego a reszta to ''wrogowie ojczyzny ''

a zapytaj go o datę bitwy pod Kircholmem to japę w zdziwieniu otworzy...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pożółkły Złotlin niezalogowany
25 marca 2021r. o 20:50
M21W2 napisał(a):
PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?

Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?

Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga.[img=1616700140_mny8kz2.jpg]

Żałosny jesteś Przemku , żyjemy w wolnym kraju , minęły mam nadzieją bezpowrotnie czasy że decydował ktoś w KC PZPR jakie napisy są dopuszczalne ja które nie .
To Ty cały czas demonstracyjnie pokazujesz że jesteś lepszy sort ( bez cudzysłowu ) , to Ty uważasz katolików za ciemnogród i najgłupszy najgorszy sort .

Koszulka z orłem w koronie i napisem pokazującym przywiązanie do własnej Ojczyzny , tyle i tylko tyle .
Wszędzie doszukujesz się drugiego dna ? .

Ślepcze tam jest tylko głowa orła w koronie, a reszta to jest faszystowska gapa, za profanację godła Polski można by było twego wnusia podać do sądu.
14240
M21W2
25 marca 2021r. o 20:52

~~Pożółkły Złotlin - To co jest nad orłem do Ciebie nie dociera , rozumiem wolisz
swastyki - Twój wybór .
11445
PanM
25 marca 2021r. o 20:54
M21W2 napisał(a):

Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?

Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga.[img=1616700140_mny8kz2.jpg]

Żałosny jesteś Przemku , żyjemy w wolnym kraju , minęły mam nadzieją bezpowrotnie czasy że decydował ktoś w KC PZPR jakie napisy są dopuszczalne ja które nie .
To Ty cały czas demonstracyjnie pokazujesz że jesteś lepszy sort ( bez cudzysłowu ) , to Ty uważasz katolików za ciemnogród i najgłupszy najgorszy sort .

Koszulka z orłem w koronie i napisem pokazującym przywiązanie do własnej Ojczyzny , tyle i tylko tyle .
Wszędzie doszukujesz się drugiego dna ? .

Nie przypisuj ani sobie ani wnukowi tego czego nie ma.
Przeczytaj raz jeszcze co napisalem i obejrzyj fotke.[img=1616702058_gr8jblg.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2021r. o 21:01
M21W2 napisał(a):
~~Pożółkły Złotlin - To co jest nad orłem do Ciebie nie dociera , rozumiem wolisz
swastyki - Twój wybór .

tobie do ''twarzy '' dobrze by było w ''budionnówce'' ...;D
14240
M21W2
25 marca 2021r. o 21:20
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
swastyki - Twój wybór .

tobie do ''twarzy '' dobrze by było w ''budionnówce'' ...;D

A co to , jest , pewnie wiesz bo nosiłeś , co na niej jest napisane .

Nie musisz odpowiadać - sprawdzę w Wiki .

Dopisane 25.03.2021r. o godz. 21:20:

Znalazłem , ludzie którzy pracowali i tego naczelnika prowadzą Oko Press

Komandir Michnik rozdaje budionówki

Wraz z czwartkowym wydaniem „Gazety Wyborczej” jej czytelnicy otrzymali maseczkę antysmogową. Gadżet może i przydatny, gdyby nie fakt, że kolorami wręcz bliźniaczo przypomina czapkę bolszewicką .

Płacisz im zapewne też dostałeś Januszku .
~~Granatowoszara Mina niezalogowany
25 marca 2021r. o 21:56

Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga]

Dawaj dawaj rozkręć się..... Katolik twój wróg! Pluj, oczernij, zwyzywaj, rzucaj dalej kamieniami. Spójrz w lustro i odpowiedz sobie kim jesteś zagubiony człowieczku.

Każdy Katolik ci powie, że masz wolną wolę. Wierz sobie w co chcesz, ale Katolików zostaw w spokoju.
~~Ciemnokasztanowe Parzydło niezalogowany
25 marca 2021r. o 22:03
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Tłumaczysz się jak smarkacz przyłapany na kłamstwie .
Gdzie podawałem Twoje nazwisko , udowodnij , wiem że jak wrzuciłeś skan z mojej dyskusji na fb . zrobiłem to raz z odpowiednim komentarzem .
. Napisz że to zdjęcie i komentarz wnuka to nie ty wrzuciłeś .

Na tym zamykam ten temat i Ty skończ z zabawą w piaskownicy i zachowywaniem jak smarkacz - bądź mężczyzną tak jak na to wyglądasz .

gdzie ja się tłumaczę kmiotku?

gdzie podawałeś moje nazwisko?
poszukaj ...;)
ja ci nie będę ułatwiał zadania bo mnie wystarczy to co mam skopiowane...

i nie bredź tu o zdjęciu wnusia bo tam jest kopia strony a nie zdjęcia...
równie dobrze mógł być tam w zdjęciu koń czy osioł...

tak że skończ tu się rozczulać bo wielokrotnie dałeś tu ''du -py'' i teraz lawirujesz...

ale wracając do wnusia którego teraz tak usilnie bronisz ...czy to czasem nie on ci wymyślił ten twój nick ?
wyjaśnisz to? ...;D

Równie dobrze może ktoś wrzucić screen z profilem twojej córki czy syna, którzy też się udzielają na facebooku. To będzie rozumiem twoim zdaniem w porządku ? Można się z nich pośmiać, tak jak ty się śmiejesz z wnuka Lucjana ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.