~~Pożółkły Złotlin napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):skorn napisał(a):
Kłamco Horusie - to w tej bluzie widziałeś wnuczka , wszędzie widzisz symbole narodowców i faszystów .
[img=1616696047_wh6zyyn.jpg]
Lucek, oczy Ci PISdą zarosły? nie widzisz tego, że pod tym "orłem" tylko swastyki jest brak?.
niech mi ktoś tu powie czy jakiś chłystek być może niedawno kończący gimnazjum zakładając taką koszulkę ,z takim napisem chce przez to pokazać że on jest lepszy a inni nie są ''wychowani w Polsce''?
gołodupcy nie mający bladego pojęcia o życiu myślą że koszulka zrobi z nich kogoś lepszego a reszta to ''wrogowie ojczyzny ''
a zapytaj go o datę bitwy pod Kircholmem to japę w zdziwieniu otworzy...;D
M21W2 napisał(a):PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?
Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?
Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga.[img=1616700140_mny8kz2.jpg]
Żałosny jesteś Przemku , żyjemy w wolnym kraju , minęły mam nadzieją bezpowrotnie czasy że decydował ktoś w KC PZPR jakie napisy są dopuszczalne ja które nie .
To Ty cały czas demonstracyjnie pokazujesz że jesteś lepszy sort ( bez cudzysłowu ) , to Ty uważasz katolików za ciemnogród i najgłupszy najgorszy sort .
Koszulka z orłem w koronie i napisem pokazującym przywiązanie do własnej Ojczyzny , tyle i tylko tyle .
Wszędzie doszukujesz się drugiego dna ? .
M21W2 napisał(a):PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?
Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?
Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga.[img=1616700140_mny8kz2.jpg]
Żałosny jesteś Przemku , żyjemy w wolnym kraju , minęły mam nadzieją bezpowrotnie czasy że decydował ktoś w KC PZPR jakie napisy są dopuszczalne ja które nie .
To Ty cały czas demonstracyjnie pokazujesz że jesteś lepszy sort ( bez cudzysłowu ) , to Ty uważasz katolików za ciemnogród i najgłupszy najgorszy sort .
Koszulka z orłem w koronie i napisem pokazującym przywiązanie do własnej Ojczyzny , tyle i tylko tyle .
Wszędzie doszukujesz się drugiego dna ? .
M21W2 napisał(a):
~~Pożółkły Złotlin - To co jest nad orłem do Ciebie nie dociera , rozumiem wolisz
swastyki - Twój wybór .
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):
~~Pożółkły Złotlin - To co jest nad orłem do Ciebie nie dociera , rozumiem wolisz
swastyki - Twój wybór .
tobie do ''twarzy '' dobrze by było w ''budionnówce'' ...;D
PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?
Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga]
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):
Tłumaczysz się jak smarkacz przyłapany na kłamstwie .
Gdzie podawałem Twoje nazwisko , udowodnij , wiem że jak wrzuciłeś skan z mojej dyskusji na fb . zrobiłem to raz z odpowiednim komentarzem .
. Napisz że to zdjęcie i komentarz wnuka to nie ty wrzuciłeś .
Na tym zamykam ten temat i Ty skończ z zabawą w piaskownicy i zachowywaniem jak smarkacz - bądź mężczyzną tak jak na to wyglądasz .
gdzie ja się tłumaczę kmiotku?
gdzie podawałeś moje nazwisko?
poszukaj ...;)
ja ci nie będę ułatwiał zadania bo mnie wystarczy to co mam skopiowane...
i nie bredź tu o zdjęciu wnusia bo tam jest kopia strony a nie zdjęcia...
równie dobrze mógł być tam w zdjęciu koń czy osioł...
tak że skończ tu się rozczulać bo wielokrotnie dałeś tu ''du -py'' i teraz lawirujesz...
ale wracając do wnusia którego teraz tak usilnie bronisz ...czy to czasem nie on ci wymyślił ten twój nick ?
wyjaśnisz to? ...;D