Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
11445
PanM
25 marca 2021r. o 20:22
" ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?

Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?

Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga.[img=1616700140_mny8kz2.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrzystoszara Trzykrotka niezalogowany
25 marca 2021r. o 20:23
M21W2 napisał(a):
Tłumaczysz się jak smarkacz przyłapany na kłamstwie .
Gdzie podawałem Twoje nazwisko , udowodnij , wiem że jak wrzuciłeś skan z mojej dyskusji na fb . zrobiłem to raz z odpowiednim komentarzem .
. Napisz że to zdjęcie i komentarz wnuka to nie ty wrzuciłeś .

Na tym zamykam ten temat i Ty skończ z zabawą w piaskownicy i zachowywaniem jak smarkacz - bądź mężczyzną tak jak na to wyglądasz .

Jeżeli oboje jesteście mężczyznami to stańcie na ubitej ziemi na terenie neutralnym może to być boisko w Otoku i dajcie se po mordach i zamilczcie bo rzygać się już chce jak się was czyta .
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2021r. o 20:24
M21W2 napisał(a):
Tłumaczysz się jak smarkacz przyłapany na kłamstwie .
Gdzie podawałem Twoje nazwisko , udowodnij , wiem że jak wrzuciłeś skan z mojej dyskusji na fb . zrobiłem to raz z odpowiednim komentarzem .
. Napisz że to zdjęcie i komentarz wnuka to nie ty wrzuciłeś .

Na tym zamykam ten temat i Ty skończ z zabawą w piaskownicy i zachowywaniem jak smarkacz - bądź mężczyzną tak jak na to wyglądasz .

gdzie ja się tłumaczę kmiotku?

gdzie podawałeś moje nazwisko?
poszukaj ...;)
ja ci nie będę ułatwiał zadania bo mnie wystarczy to co mam skopiowane...

i nie bredź tu o zdjęciu wnusia bo tam jest kopia strony a nie zdjęcia...
równie dobrze mógł być tam w zdjęciu koń czy osioł...

tak że skończ tu się rozczulać bo wielokrotnie dałeś tu ''du -py'' i teraz lawirujesz...

ale wracając do wnusia którego teraz tak usilnie bronisz ...czy to czasem nie on ci wymyślił ten twój nick ?
wyjaśnisz to? ...;D
11445
PanM
25 marca 2021r. o 20:29
PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?

Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?

Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga.[img=1616700140_mny8kz2.jpg]
[img=1616700563_18itux4.png]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Pożółkły Złotlin niezalogowany
25 marca 2021r. o 20:35
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Twój kolega tak napisał. Ten do którego jeszcze niedawno jeździłes plotkować o ludziach z forum ; )

ja nie odpowiadam za to co ktoś pisze i jakie ma fantazje...

a twoje pisanie że jechałem tam ''poplotkować'' jest tak wiarygodne mem który kiedyś tu wkleiłeś wcześniej korzystając z painta ...;)

do dzisiaj go mam ...
mnie nie interesują ''ludzie z forum'' za to niekiedy ty ale najczęściej twój sąsiad koleżka bardzo ochoczo wpieprza się w życie innych nie potrafiąc uporządkować swojego własnego...
pamiętasz jak cię pytałem czy podoba ci się zachowanie tego w2 i to co napisał w temacie o ''fałszywym koledze''?
nie odpowiedziałeś chowając się do norki ...
często poddajesz mnie krytyce za ''kmiotki'' ale kiedy twój koleżka używa ostrzejszych form ty milczysz...

dlatego uważam cię za jednego z naczelnych hipokrytów tego forum...:D

Horusku , za czyjeś fantazje nie odpowiadasz to prawda , kto odpowiada za Twoje fantazje ( podłe kłamstwa ) o mnie i fantazję o moim wnuku , zadałem Tobie pytanie - jaką mendą trzeba być aby pisać cokolwiek o moim wnuku , w dyskusji ze mną .
Jakim prawem na str .90 udostępniłeś zdjęcie wnuka z jego imieniem i nazwiskiem , Jakim prawem udostępniłeś dane Zbigniewa Złotkowskiego .
IPN nie może na str .internetowej Ludzie Solidarności bez naszej zgody opublikować tego co mają w naszych aktach osobowych i wydanych książkach pod tym samym tytułem napisanych przed ustawą o RODO .
Każdy ma prawo wejść na tą stronę nie ma prawa zrobić tego co Ty z danymi Zbigniewa .
Z tak błahego powodu że piszesz używając mojego nazwiska nawet nie przyszłoby mi do głowy iść z tym do sądu .
Nie ukrywam że rozważałem oskarżenie Ciebie o zniesławianie , wszystko co o mnie piszesz to podłe oszczerstwa .

Dopisane 25.03.2021r. o godz. 19:14:
Kłamco Horusie - to w tej bluzie widziałeś wnuczka , wszędzie widzisz symbole narodowców i faszystów .

[img=1616696047_wh6zyyn.jpg]

Lucek, oczy Ci PISdą zarosły? nie widzisz tego, że pod tym "orłem" tylko swastyki jest brak?.
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2021r. o 20:38
o właśnie ...
coś podobnego miał ''orzeł'' :D

wiem że trudno uczestnikom tego spotkania będzie trudno przyznać jak nieswojo chłopaczyna się poczuł kiedy zapytałem kto to niby jest tym ''wrogiem''

ja kiedy zakładam swoje ulubione koszulki czy to z Marillion , Pink Floyd czy Deep Purple to wiem o co chodzi i mogę o tym rozmawiać do woli ...
14240
M21W2
25 marca 2021r. o 20:40
PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?

Żałosny jesteś Przemku , żyjemy w wolnym kraju , minęły mam nadzieją bezpowrotnie czasy że decydował ktoś w KC PZPR jakie napisy są dopuszczalne ja które nie .
To Ty cały czas demonstracyjnie pokazujesz że jesteś lepszy sort ( bez cudzysłowu ) , to Ty uważasz katolików za ciemnogród i najgłupszy najgorszy sort .

Koszulka z orłem w koronie i napisem pokazującym przywiązanie do własnej Ojczyzny , tyle i tylko tyle .
Wszędzie doszukujesz się drugiego dna ? .
18442
PIS-PO-PRL
25 marca 2021r. o 20:42
pewnie chodziło o Tuska i słynnych "lewaków"
tacy w większości nie potrafią wymienić nic innego
a i zdefiniowanie lewactwa ciężko im przychodzi

generalizuje trochę... no ale tak jest :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.