M21W2 napisał(a):
Tłumaczysz się jak smarkacz przyłapany na kłamstwie .
Gdzie podawałem Twoje nazwisko , udowodnij , wiem że jak wrzuciłeś skan z mojej dyskusji na fb . zrobiłem to raz z odpowiednim komentarzem .
. Napisz że to zdjęcie i komentarz wnuka to nie ty wrzuciłeś .
Na tym zamykam ten temat i Ty skończ z zabawą w piaskownicy i zachowywaniem jak smarkacz - bądź mężczyzną tak jak na to wyglądasz .
M21W2 napisał(a):
Tłumaczysz się jak smarkacz przyłapany na kłamstwie .
Gdzie podawałem Twoje nazwisko , udowodnij , wiem że jak wrzuciłeś skan z mojej dyskusji na fb . zrobiłem to raz z odpowiednim komentarzem .
. Napisz że to zdjęcie i komentarz wnuka to nie ty wrzuciłeś .
Na tym zamykam ten temat i Ty skończ z zabawą w piaskownicy i zachowywaniem jak smarkacz - bądź mężczyzną tak jak na to wyglądasz .
PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?[img=1616700563_18itux4.png]
Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?
Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga.[img=1616700140_mny8kz2.jpg]
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):skorn napisał(a): Twój kolega tak napisał. Ten do którego jeszcze niedawno jeździłes plotkować o ludziach z forum ; )
ja nie odpowiadam za to co ktoś pisze i jakie ma fantazje...
a twoje pisanie że jechałem tam ''poplotkować'' jest tak wiarygodne mem który kiedyś tu wkleiłeś wcześniej korzystając z painta ...;)
do dzisiaj go mam ...
mnie nie interesują ''ludzie z forum'' za to niekiedy ty ale najczęściej twój sąsiad koleżka bardzo ochoczo wpieprza się w życie innych nie potrafiąc uporządkować swojego własnego...
pamiętasz jak cię pytałem czy podoba ci się zachowanie tego w2 i to co napisał w temacie o ''fałszywym koledze''?
nie odpowiedziałeś chowając się do norki ...
często poddajesz mnie krytyce za ''kmiotki'' ale kiedy twój koleżka używa ostrzejszych form ty milczysz...
dlatego uważam cię za jednego z naczelnych hipokrytów tego forum...:D
Horusku , za czyjeś fantazje nie odpowiadasz to prawda , kto odpowiada za Twoje fantazje ( podłe kłamstwa ) o mnie i fantazję o moim wnuku , zadałem Tobie pytanie - jaką mendą trzeba być aby pisać cokolwiek o moim wnuku , w dyskusji ze mną .
Jakim prawem na str .90 udostępniłeś zdjęcie wnuka z jego imieniem i nazwiskiem , Jakim prawem udostępniłeś dane Zbigniewa Złotkowskiego .
IPN nie może na str .internetowej Ludzie Solidarności bez naszej zgody opublikować tego co mają w naszych aktach osobowych i wydanych książkach pod tym samym tytułem napisanych przed ustawą o RODO .
Każdy ma prawo wejść na tą stronę nie ma prawa zrobić tego co Ty z danymi Zbigniewa .
Z tak błahego powodu że piszesz używając mojego nazwiska nawet nie przyszłoby mi do głowy iść z tym do sądu .
Nie ukrywam że rozważałem oskarżenie Ciebie o zniesławianie , wszystko co o mnie piszesz to podłe oszczerstwa .
Dopisane 25.03.2021r. o godz. 19:14:
Kłamco Horusie - to w tej bluzie widziałeś wnuczka , wszędzie widzisz symbole narodowców i faszystów .
[img=1616696047_wh6zyyn.jpg]
PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?
Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?
Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga.[img=1616700140_mny8kz2.jpg]