Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2021r. o 18:53
:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Orzechowy Kosaciec niezalogowany
25 marca 2021r. o 18:56
skorn napisał(a):

"Zeszmaciłeś się już u wszystkich"

; )

Dzisiaj to właśnie jest sedno sprawy.

Ale to on tutaj rzuca kamieniami. Jakby sam nie był niczemu winny.

W jakiejś dziwnej desperacji coraz to bardziej się pogrąża.
14240
M21W2
25 marca 2021r. o 19:14
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Twój kolega tak napisał. Ten do którego jeszcze niedawno jeździłes plotkować o ludziach z forum ; )

ja nie odpowiadam za to co ktoś pisze i jakie ma fantazje...

a twoje pisanie że jechałem tam ''poplotkować'' jest tak wiarygodne mem który kiedyś tu wkleiłeś wcześniej korzystając z painta ...;)

do dzisiaj go mam ...
mnie nie interesują ''ludzie z forum'' za to niekiedy ty ale najczęściej twój sąsiad koleżka bardzo ochoczo wpieprza się w życie innych nie potrafiąc uporządkować swojego własnego...
pamiętasz jak cię pytałem czy podoba ci się zachowanie tego w2 i to co napisał w temacie o ''fałszywym koledze''?
nie odpowiedziałeś chowając się do norki ...
często poddajesz mnie krytyce za ''kmiotki'' ale kiedy twój koleżka używa ostrzejszych form ty milczysz...

dlatego uważam cię za jednego z naczelnych hipokrytów tego forum...:D

Horusku , za czyjeś fantazje nie odpowiadasz to prawda , kto odpowiada za Twoje fantazje ( podłe kłamstwa ) o mnie i fantazję o moim wnuku , zadałem Tobie pytanie - jaką mendą trzeba być aby pisać cokolwiek o moim wnuku , w dyskusji ze mną .
Jakim prawem na str .90 udostępniłeś zdjęcie wnuka z jego imieniem i nazwiskiem , Jakim prawem udostępniłeś dane Zbigniewa Złotkowskiego .
IPN nie może na str .internetowej Ludzie Solidarności bez naszej zgody opublikować tego co mają w naszych aktach osobowych i wydanych książkach pod tym samym tytułem napisanych przed ustawą o RODO .
Każdy ma prawo wejść na tą stronę nie ma prawa zrobić tego co Ty z danymi Zbigniewa .
Z tak błahego powodu że piszesz używając mojego nazwiska nawet nie przyszłoby mi do głowy iść z tym do sądu .
Nie ukrywam że rozważałem oskarżenie Ciebie o zniesławianie , wszystko co o mnie piszesz to podłe oszczerstwa .

Dopisane 25.03.2021r. o godz. 19:14:

Kłamco Horusie - to w tej bluzie widziałeś wnuczka , wszędzie widzisz symbole narodowców i faszystów .

[img=1616696047_wh6zyyn.jpg]
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2021r. o 19:43
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
skorn napisał(a):

Horusku , za czyjeś fantazje nie odpowiadasz to prawda , kto odpowiada za Twoje fantazje ( podłe kłamstwa ) o mnie i fantazję o moim wnuku , zadałem Tobie pytanie - jaką mendą trzeba być aby pisać cokolwiek o moim wnuku , w dyskusji ze mną .
Jakim prawem na str .90 udostępniłeś zdjęcie wnuka z jego imieniem i nazwiskiem , Jakim prawem udostępniłeś dane Zbigniewa Złotkowskiego .
IPN nie może na str .internetowej Ludzie Solidarności bez naszej zgody opublikować tego co mają w naszych aktach osobowych i wydanych książkach pod tym samym tytułem napisanych przed ustawą o RODO .
Każdy ma prawo wejść na tą stronę nie ma prawa zrobić tego co Ty z danymi Zbigniewa .
Z tak błahego powodu że piszesz używając mojego nazwiska nawet nie przyszłoby mi do głowy iść z tym do sądu .
Nie ukrywam że rozważałem oskarżenie Ciebie o zniesławianie , wszystko co o mnie piszesz to podłe oszczerstwa .

zapytaj sam siebie jaką ''mendą '' sam jesteś powielając kilkukrotnie moje nazwisko...
kiedy to zrozumiesz kmiotku wtedy nie będziesz tu nad samym sobą lamentował...

teraz po raz kolejny łżesz o jakimś zdjęciu twojego wnusia ...
facet...
w swoich łgarstwach przechodzisz sam siebie...;D

czy ty oszołomie nie kumasz że sam przed czterema laty-sprawdziłem ;) sam podawałeś swoje imię i nazwisko?

nie łżyj więc a sprawdź wtedy może cokolwiek ogarniesz...

ostatnio to...

''Podczas uroczystości upamiętniających jubileusz ...................................
.....................................................
..........................................................................., Lucjanowi Złotkowskiemu - Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski.''

więc co tu jęczysz?
pchałeś się na ''świecznik'' i pchasz się dalej bo to cały ty ...żyjący własną legendą...:D

pieprzysz kmiotku o jakimś Zbigniewie bo sam tam nie istniejesz co ci pokazałem ...
dane zawarte w encyklopedii są ogólnie dostępne ale właśnie przez ustawę o RODO pozbawione są tzw. ''danych wrażliwych'' a więc adresu itp.

ty nie masz o tym bladego pojęcia dlatego w temacie o PanuM zachowałeś się jak ostatni nie tylko ignorant a wręcz głupiec...
to tam pisałeś że PanM jako startujący na urząd prezydenta ''jest osobą publiczną więc możesz '''...itd.
więc doczytaj kto jest ''osobą publiczną '' a kto nie bo wyjdziesz po raz kolejny na zwykłego idio.tę

jaki masz problem że używa się tu teraz twojego nazwiska skoro sam dawno je tu podałeś?
bredzisz gościu jak przysłowiowy ''potłuczony''...;D

jak znajdziesz tu mój post -zaznaczam z moim nickiem a nie z jakimś kwiatuszkiem- gdzie podaję twój adres to osobiście publicznie cię tu przeproszę a jak będzie ci mało to możesz mnie pozwać...
spoko...

i nie podniecaj się tu za bardzo jakimś ''zniesławieniem'' bo może się to obrócić i przeciwko tobie ...;)
zresztą nie tylko to ...

myślisz że jesteś bezkarny pisząc do mnie ''gnoju'' czy ''mendo''?
tak że zluzuj rajty .....;D

( tego posta też kopiuję ...;) bo mam ku temu powody )

Dopisane 25.03.2021r. o godz. 19:43:

M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Twój kolega tak napisał. Ten do którego jeszcze niedawno jeździłes plotkować o ludziach z forum ; )

ja nie odpowiadam za to co ktoś pisze i jakie ma fantazje...

a twoje pisanie że jechałem tam ''poplotkować'' jest tak wiarygodne mem który kiedyś tu wkleiłeś wcześniej korzystając z painta ...;)

do dzisiaj go mam ...
mnie nie interesują ''ludzie z forum'' za to niekiedy ty ale najczęściej twój sąsiad koleżka bardzo ochoczo wpieprza się w życie innych nie potrafiąc uporządkować swojego własnego...
pamiętasz jak cię pytałem czy podoba ci się zachowanie tego w2 i to co napisał w temacie o ''fałszywym koledze''?
nie odpowiedziałeś chowając się do norki ...
często poddajesz mnie krytyce za ''kmiotki'' ale kiedy twój koleżka używa ostrzejszych form ty milczysz...

dlatego uważam cię za jednego z naczelnych hipokrytów tego forum...:D

Dopisane 25.03.2021r. o godz. 19:14:
Kłamco Horusie - to w tej bluzie widziałeś wnuczka , wszędzie widzisz symbole narodowców i faszystów .

a nie w tej?

facet nie łżyj ...
śmiałem się wprost z napisu ... z napisu gdzie jasno było napisane ''komu śmierć'' ...

popieprzony manipulancie ...;D [img=1616697822_k7j45iu.jpg]
14240
M21W2
25 marca 2021r. o 19:58
Horus napisał(a): ;D

narybek ...[img=1615787220_vlp3ybg.png]
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2021r. o 20:10
sprawdziłem ...

''Jakim prawem na str .90 udostępniłeś zdjęcie wnuka z jego imieniem i nazwiskiem ,''

ano takim prawem że jest to post na stronie społecznościowej ...

i nie jest to zrobione na zasadzie kopij -wklej TEKST tylko zrzut ekranu a więc podana jest strona skąd zrzut został zrobiony...

gdyby post twojego wnusia został zapisany w tzw. ''tablicy prywatnej '' a nie na ''ogóle '' wtedy to by była inna historia o której nie będę ci pisał...
ale skoro wnusio za chwalenie dziadzia :D chciał zebrać ''lajki '' to napisał na stronie ogólnodostępnej i co?...napisz tu kmiotku co zebrał....:D

''orzeł''...hahaha

[img=1616699054_i64oqm1.png]

Dopisane 25.03.2021r. o godz. 20:10:

no właśnie ...

i jak widzisz kmiotku nie ja a on sam się podpisał swoim imieniem i nazwiskiem ...

więc co tu lamentujesz? :D
po co łżesz że to ja tu upubliczniłem jego dane ?
poszedł w ślady dziadzia który tez swoim nazwiskiem rzuca na lewo i prawo...

dziadzio Wars ....;D
14240
M21W2
25 marca 2021r. o 20:10

Tłumaczysz się jak smarkacz przyłapany na kłamstwie .
Gdzie podawałem Twoje nazwisko , udowodnij , wiem że jak wrzuciłeś skan z mojej dyskusji na fb . zrobiłem to raz z odpowiednim komentarzem .
. Napisz że to zdjęcie i komentarz wnuka to nie ty wrzuciłeś .

Na tym zamykam ten temat i Ty skończ z zabawą w piaskownicy i zachowywaniem jak smarkacz - bądź mężczyzną tak jak na to wyglądasz .
14240
M21W2
25 marca 2021r. o 20:17

Przeczytaj Horusie i przestań pisać brednie .

W sieci mamy nieograniczony dostęp do wielu zasobów: zdjęć, filmów, czy tekstów. Niestety wielu z nas wciąż nie wie, że niektórych rzeczy nie można ot tak kopiować czy udostępniać. W Polsce, jak i w całej Europie, obowiązuje prawo autorskie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.