~~Platynowa Kapusta napisał(a): Ktoś napisał: ~~Limantes płowy napisał(a): A dlaczego Jan to ćwok ?
Bo jojczy na Ukrainę nic mu nie pasi , taki egoista mondrala. Ma wiele racji ale czasem dorzuca do pieca że masakra.
w sprawie Ukrainy nie ''jojczę ''tylko walę prosto z mostu jak widzę tą ukraińską nację opartą jak widać na dawnych banderowskich ''tradycjach''... to co robi Ukraina w sprawach bezpośrednio uderzające w nasz kraj woła o to by takie zachowania nie ukrywać ,nie otaczać mitem walki o ''wolność naszą'' bo to kompletna brednia...tylko kompletny idio.ta dzisiaj uzna słowa czy to Sikorskiego czy Kosiniaka za słowa mądre ,przemyślane że pomagać Ukrainie należy w każdym aspekcie i bez żadnych granic...
otóż nie...po tym jak wielokrotnie wręcz opluwali Polaków ,opluwali naszego kraju powinno się im przynajmniej w kilku sprawach pokazać ''fucka''...
jęśli jakiś piSSdzielec chce oddawać im ostatnią koszulę niech oddaje...ale swoją ...;D
od mojej durnowaty piSSdzielcu wara...;D
i możecie sobie teraz pisać monity do ''mordora'' ,możecie jęczeć ,sypać tu ''ruskimi onucami'' bo tyle możecie...
ja od początku tego konfliktu piszę jedno...mają to do czego sami doprowadzili ...
a dzisiaj Europa i Polska jako kraj leżący najbliżej ich granic dzięki temu że Ukraińcy raz zostali ''wydymani '' przez ''yankee'' i ''angoli'' jest o wiele bezpieczniejsza...;D
i to akurat mnie cieszy...;D