M21W2 napisał(a):Ktoś napisał:
Nędzna ofiara losu , dewiant Janusz z DM atakuje organizacje robotników .
Czy ty głupku wioskowy rozumiesz pojęcie dewianta?
~~Amarantowy ligustur napisał(a): Zadano ci tu proste pytanie i tylko taki jak ty id-ota będzie to tłumaczył na swój prostacko debi/ny sposób że to działania służb. Więc wytłumacz tak od siebie jak to się stało że Duda pomimo wszystko pojechał na misję . Czym musiał się zasłużyć?
~~Tamaryszek polny napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał:
Nędzna ofiara losu , dewiant Janusz z DM atakuje organizacje robotników .
Czy ty głupku wioskowy rozumiesz pojęcie dewianta?
Na przykład ty jesteś dewiantem , zaczynasz wpis od obelgi , odbiegasz swoją postawą od przyjętych
norm społecznych .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Rokitnik napisał(a): napisz mi jak to jest według ciebie ze ten twój partyjny koleś był niby za ''s'' a wcielono go do wojska ( po złości) tam się dochrapał kilku ''wzorek'' a na dodatek wysłano go na misję opłacaną w dolarach a gdzie wysyłano tylko sprawdzonych ideologicznie ludzi...
Wiesz dobrze jak działali twoi kolesie z SB w PRL , wiesz dobrze jak było , wstydzisz się
do tego przyznać .
Dopisane 20.05.2024r. o godz. 19:58:Ktoś napisał: ~~Krasny Rokitnik napisał(a):
Ty tępy tłuku szmaciarzu ty śmieciu tak mam tobie odpisywać .
Dostaniesz adekwatną odpowiedź to jęczysz płaczku , jesteś żałosną kanalią .
czytam Lucuś co tu wypisujesz i zaczynam się zastanawiać czy ty nie masz czasem poważnych zaburzeń emocjonalnych ...
widzę że nieźle cię teraz ''nosi'' ;D
mogą być tego trzy przyczyny...
pierwsza to upojenie alkoholowe
druga to nie brałeś leków '
trzecia wziąłeś leki i popiłeś je bimberkiem od przyjaciela...;D
Lucuś ...już ci pisałem oszołomie że możesz tu próbować swoich wyzwisk bo te pisane przez takiego kogoś jak ty , nie robią na mnie najmniejszego wrażenia...;D
gdyby to pisał ktoś mądry-a mądry człowiek nie operuje tak rynsztokowym językiem jak ty ;D - wtedy bym się nad nimi zastanowił...ale przez ciebie? ...olewam to ...
jesteś dla mnie cienki boluś...;D
a twój ''przewodniczący'' ?...to manipulant ,kłamca i awanturnik polityczny ...po prostu warchoł...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Rokitnik napisał(a): napisz mi jak to jest według ciebie ze ten twój partyjny koleś był niby za ''s'' a wcielono go do wojska ( po złości) tam się dochrapał kilku ''wzorek'' a na dodatek wysłano go na misję opłacaną w dolarach a gdzie wysyłano tylko sprawdzonych ideologicznie ludzi...
Wiesz dobrze jak działali twoi kolesie z SB w PRL , wiesz dobrze jak było , wstydzisz się
do tego przyznać .
.
M21W2 napisał(a): Zapisuję pod jakimi kwiatkami piszesz Januszku , powtarzają się jak zmieniasz charakter pisma i hejtujesz za dwóch , trzech .
M21W2 napisał(a): Januszek , nie jęcz zaczynasz od wyzwisk dostajesz ,to na co zasługujesz , już nie raz ci pisałem nie wyzywaj nie będziesz
wyzywany , przystajesz na tą propozycję , ja jestem za .