~~Krasny Rokitnik napisał(a): no jak tam Lucuś było z tą historią jak to twój ''przewodniczący'' balował w hotelu Bałtyk?
bo coś mi się obiło o uszy że straszył pozwami ...
straszył i co?...wystraszył?
bo z Borysem mu nie wyszło...HAHAHHA
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Rokitnik napisał(a): no jak tam Lucuś było z tą historią jak to twój ''przewodniczący'' balował w hotelu Bałtyk?
bo coś mi się obiło o uszy że straszył pozwami ...
straszył i co?...wystraszył?
bo z Borysem mu nie wyszło...HAHAHHA
Ten temat przerabialiśmy , znajdziesz odpowiedź kilkadziesiąt stron do tyłu .
Piotr Duda jak by miał pozywać wszystkich oszczerców to życia by mu nie wystarczyło do ciągana się po sądach .
Ja mogę napisać że Borys jest podłym nikczemnikiem oszczercą , przekaż to swojemu idolowi .
~~Krasny Rokitnik napisał(a): zadałem ci pytanie łgarzu o ten temat o twoim zmarłym przyjacielu a jaki według ciebie założyłem...
przypomnisz go notoryczny łgarzu? ;D
~~Krasny Rokitnik napisał(a): no to po co się wydurnia z tym straszeniem?
trochę ty go przypominasz bo też tu straszyłeś jakąś kancelarią...
~~Krasny Rokitnik napisał(a): właśnie !!!!...dzisiaj coś o Macjarewiczu i Gaju wspominał Tusk ...
dlaczego przy okazji nie wspomniał o Kornelu ''seniorze'' Morawieckim i jego przyjaźniach z ludźmi ruskiej agentury?
jak myślisz dlaczego? ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Rokitnik napisał(a): no to po co się wydurnia z tym straszeniem?
To jest nas trzech , ty i Duda straszycie sądem ja kancelarią .
~~Krasny Rokitnik napisał(a): ,straszył Newsweeka i co?..i DUPA.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Rokitnik napisał(a): no to po co się wydurnia z tym straszeniem?
To jest nas trzech , ty i Duda straszycie sądem ja kancelarią .
Dopisane 20.05.2024r. o godz. 21:34:Ktoś napisał: ~~Krasny Rokitnik napisał(a): właśnie !!!!...dzisiaj coś o Macjarewiczu i Gaju wspominał Tusk ...
dlaczego przy okazji nie wspomniał o Kornelu ''seniorze'' Morawieckim i jego przyjaźniach z ludźmi ruskiej agentury?
jak myślisz dlaczego? ;D
Tusk widocznie nie kłamie jak ty , Kornel Morawiecki nie był człowiekiem Putina w Warszawie jak Tusk , Putin według Tuska był jego człowiekiem w Moskwie , dwaj przyjaciele spotkali się osobiście kilkakrotnie , spacerowali po Moskwie , na sopockim molo .
czekaj ,czekaj...nie ogarniam...;D
''...Kornel Morawiecki nie był człowiekiem Putina w Warszawie jak Tusk , Putin według Tuska był jego człowiekiem w Moskwie ,.. ''
to w końcu kto był kto? ;D
''Putin według Tuska był jego człowiekiem w Moskwie ,.. ''
chłopie ...idź już spać...HAHAHAHAH