M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kolczasty wiciokrzew napisał(a): Lucek popiera Pis ,ci popierają LePen Orbana i Salvaniego a ci popierają Putina. No i wszystko jasne . Lucjan popiera Putina.
Zazdrościsz mi spaceru na molo z Putinem , zapewne popierasz Tuska .
Dopisane 21.05.2024r. o godz. 17:59:Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Oczar napisał(a): Tak już mają Ci urodzeni za Bugiem :)od Lucka z daleka ruskimi onucami czuć :)
Głosowałeś na Tuska , masz podziękowania .
[/c
"A to taki ciepły człowiek z niego" według słów PISniętego Karczewskiego Lucuś :) więc co mi go wklejasz ? koło (_!_) ci się zaczyna palić i o azyl go poprosisz? :) to Twój ziomal Lucek, też za Buga :)
~~wystarczy nie kraść napisał(a): Gdy PKP Cargo wchodziło na giełdę, akcji spółki były po 70 złotych. Jarosław Kaczyński mówił, że to mało. Po 8 latach rządów PiS akcje są po 14 złotych. PKP Cargo straciło niemal połowę rynku, a pieniędzy nie ma nawet na wypłaty dla załogi. Tak spółką rządził PiS owski polityk.
~~Malachitowy storczyk napisał(a): Lucjan wkleja filmiki ze swoimi idolami.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malachitowy storczyk napisał(a): Lucjan wkleja filmiki ze swoimi idolami.
Mój " idol " bardzo mi dziękował za spacerek po molo , mało tego zaprosił mnie do złożenia wizyty w Moskwie .
Zazdrościsz mi filmików z " moimi idolami " masz w prezencie filmik z twoim idolem .