~~Malinowoczerwona Języczka napisał(a): udowodnij że jak ci napiszę o kontaktach Morawieckiego z ludźmi Putina przyznasz mi rację ...
nie udowodnisz...
a może jednak udowodnisz że się mylę...;D
~~Poziomka leśna napisał(a): Wygląda na to że Lucjan wymiękł . Hahahaha
~~Poziomka leśna napisał(a): Mnie nie polubisz bo ja nie widzę cię jako kogoś wiarygodnego a wręcz przeciwnie.
~~Szmaragdowy Oczar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poziomka leśna napisał(a): Wygląda na to że Lucjan wymiękł . Hahahaha
Tak zawsze z nim jest jak mu yayca skopią to zaraz ucieka :) widziałeś jakiego idola swego tutaj wrzucił? za każdym raze gdy ten film ogląda to świeczki zapala :)Jaruzelski mu życie uratował :) dzięki niemu na szkółkę podoficerska trafił :)
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwona Języczka napisał(a): udowodnij że jak ci napiszę o kontaktach Morawieckiego z ludźmi Putina przyznasz mi rację ...
nie udowodnisz...
Przyznam ci rację , Kornel Morawiecki u schyłku życia a ty obecnie to jakby jedna osoba , on dążył do
poprawy stosunków z Rosją Putina ty bandycie Putinowi życzysz zwycięstwa w wojnie z Ukrainą .
Po to ciebie prowokowałem abyś udowodnił , ty jesteś większym pro putinowcem jak Kornel Morawiecki , obaj za to nie zasługujecie na szacunek , zasługujecie na pogardę .
Mateusza Morawieckiego irytowały poglądy ojca , jawnie się od nich odcinał , nie bez powodu napisałem
że Kornel zasłużył na szacunek za działalność w latach osiemdziesiątych .
To samo dotyczy Tuska i jego resetu polityki z Rosją Putina .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwona Języczka napisał(a): udowodnij że jak ci napiszę o kontaktach Morawieckiego z ludźmi Putina przyznasz mi rację ...
nie udowodnisz...
Przyznam ci rację , Kornel Morawiecki u schyłku życia a ty obecnie to jakby jedna osoba , on dążył do
poprawy stosunków z Rosją Putina ty bandycie Putinowi życzysz zwycięstwa w wojnie z Ukrainą .
Po to ciebie prowokowałem abyś udowodnił , ty jesteś większym pro putinowcem jak Kornel Morawiecki , obaj za to nie zasługujecie na szacunek , zasługujecie na pogardę .
Mateusza Morawieckiego irytowały poglądy ojca , jawnie się od nich odcinał , nie bez powodu napisałem
że Kornel zasłużył na szacunek za działalność w latach osiemdziesiątych .
To samo dotyczy Tuska i jego resetu polityki z Rosją Putina .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poziomka leśna napisał(a): Mnie nie polubisz bo ja nie widzę cię jako kogoś wiarygodnego a wręcz przeciwnie.
Nie zdradzaj się takimi wpisami kim jesteś .
Dopisane 21.05.2024r. o godz. 21:13:Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Oczar napisał(a): Ktoś napisał: ~~Poziomka leśna napisał(a): Wygląda na to że Lucjan wymiękł . Hahahaha
Tak zawsze z nim jest jak mu yayca skopią to zaraz ucieka :) widziałeś jakiego idola swego tutaj wrzucił? za każdym raze gdy ten film ogląda to świeczki zapala :)Jaruzelski mu życie uratował :) dzięki niemu na szkółkę podoficerska trafił :)
Mam też coś o tobie ;
„Hejt nie jest zjawiskiem, które pojawiło się wraz z powstaniem internetu. Tego typu zachowania istniały od zawsze. Internet jest natomiast narzędziem, o którym ci zapiekli hejterzy nigdy nawet nie śnili” – mówił w porannej rozmowie w RMF Classic Jakub Kuś, psycholog nowych technologii z SWPS. Gość „Dania do Myślenia” mówił też o tym, jaki obraz hejtera wyłania się z badań psychologicznych. To osoba mająca predyspozycję do agresji, ale także zazwyczaj nieśmiała. Często niemająca inteligencji społecznej i emocjonalnej, a internet daje jej poczucie bezpieczeństwa i anonimowości."
Żeby nie wujek Google to jesteś w kaczej (_!_) Lucek :) a tak? kopiuj-wklej tylko uskuteczniasz :)