~~Malinowoczerwona Języczka napisał(a): a jaki to szacunek za lata 80-e ?...że rozbijał jedność związkową? ...za co szacunek?...za zakładanie kolejnych partyjek o marnej skali poparcia?
~~Szmaragdowy Oczar napisał(a): – Przyjaciele Rosjanie. Dziś 9 maja 2010 roku. Na Placu Czerwonym miał stać mój ukochany brat, prezydent Polski Lech Kaczyński – powiedział.
~~Szmaragdowy Oczar napisał(a): zawsze twierdziłem że w tym to jest ''miszczem''....;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwona Języczka napisał(a): a jaki to szacunek za lata 80-e ?...że rozbijał jedność związkową? ...za co szacunek?...za zakładanie kolejnych partyjek o marnej skali poparcia?
Jakie partyjki zakładał Kornel w latach 80-dziesiątych , wiesz coś o czym ja nie wiem .
Twoje pro putinowskie wpisy są bardzo szkodliwe , ty nie zdajesz sobie z tego sprawy .
M21W2 napisał(a): Tusk , Merkel , Putin obok siebie , trójka przyjaciół .
Tusk zaprosił KGB-istę na uroczystości , HAŃBA .
M21W2 napisał(a): Tusk , Merkel , Putin obok siebie , trójka przyjaciół .
Tusk zaprosił KGB-istę na uroczystości , HAŃBA .
~~Malinowoczerwona Języczka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a) ty bandycie Putinowi życzysz zwycięstwa w wojnie z Ukrainą .
Po to ciebie prowokowałem abyś udowodnił , ty jesteś większym pro putinowcem ...
miałem to przemilczeć ale w sumie dlaczego miałbym to zrobić? ...więc coś ci odpowiem...
ty mnie tu gdzieś prowokowałeś?...gdzie i do czego?
zresztą piszesz głupoty ...nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz...
nigdzie nie nie znajdziesz -chyba że sobie to wydumasz jak inne łgarstwo dnia wczorajszego ;D - gdzie napisałbym że życzę Putinowi wygrana wojny ale ...
od początku nie wróżyłem sukcesu w tym konflikcie Ukrainie...uważałem i nadal uważam a potwierdzają to ostatnie fakty że Ukraina przegra ...
i prawdą jest to że jej tego życzę...z kilku przynajmniej powodów a najważniejszy to ten że uważam Ukrainę za zagrożenie dla Polski i dla Europy...i cieszę się że zostali przed laty ''wydymani'' przez ''yankee'' i ''angoli'' (i ruskich...;D ) którzy doprowadzili do tego że dzisiaj Ukraina nie ma ''atomówek'' bo dzisiaj bylibyśmy w ''czarnej dupie'' ...my Polacy ,my Europejczycy...
ale czy ty potrafisz o tym szerzej pomyśleć? ...nie z perspektywy ''rusofoba'' jakim cię zrobił ten twój Anton Macjarewicz?